|
RE: no aprilke 2005, kako? 25.4.2006 7:51:55
|
|
|
|
BarbaraE
|
Jah, punce. Kot kaže ne bo nič z morjem, je tak dež napovedan, da najbrž ne bomo šli. Ker da bi plačeval, da bi v hotelu čepel, je pa tudi brez veze. Bomo pa doma torto jedli, če se mi jo bo dal spečt. Je imela naša Nika za roj. dan 3+1 torte (toliko povabljencev, da so tako vse pojedli). Praznovali smo pa dvakrat - v soboto 8.4. s familijo (babice, dedki, tete, stric itd.) in v nedeljo - s prijatelji - najinimi in Nikinimi (moja frendica ima 3 tedne starejšega sine od Nike, možev kolega pa 1 teden starejšega sina od Nike). Niki se je ful dogajal. Je kar vedela, da se dogaja nekaj pomembnega. Sploh je pa uživala ob darilih - no ob embalažah od daril. Smo morali kar skrivat pred njo škatle, darilni papir in vrečke. Sicer sva pa bili z Niko prejšnji petek na pregledu in je velika 77 cm in lahka 9,4 kg. Je bolj manekenske postave očitno. Bi morala po krivulji, glede na svojo velikost imeti več kilc, ampak je zdravnica ob pogledu nanjo rekla, da ji nič ne manjka, da je kar lepo zalita. Še glede službe - med porodniško se mi je iztekla pogodba in sem bila po končani porodniški kakšen mesec na zavodu. Na srečo samo en mesec, ker sem prej dobila službo. Je sicer spet samo za določen čas, ampak "bolje išta nego ništa". Se pa nisem nič sekirala, da sem brze službe, ko sem zaključila porodniško - vedela sem, da mi pripada za 3 mesece nadomestilo (no, tako sem ga pa dobila samo za en mesec) m_m, kako je pa s tabo in s službo? Si bila že prej brez ali si bila na istem kot jaz - torej med porodniško ostala brez. Sicer jaz že 4 leta samo porodniške nadomeščam, da je bil že čas, da sem šla lani še jaz na porodniško. m_m, dobro praznujte roj. dan. Kakšno torto boš pa spekla? Jaz sem si ravno včeraj sposodila knjigo Reč' torta. Če ti je kaj poznana ta knjiga. no, pridne bodite - tiste, ki ste v službi pa sploh. Lp, B
|
|
|