taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: annie Ojla, sin bo septembra dopolnil 6 let in ima še vedno težave z nočnim lulanjem. Čez dan je suh od 2,5 let nprej, ponoči pa mu še vedno uide in do sedaj se še ni zgodilo, da bi imel zjutraj suho plenico :-( Na njegovo željo spi sedaj ponoči cca.3 tedne brez plenice, ampak če ga čez noč 2x ne nesem na wc je zjutraj čisto polulan, on se sploh ne zbudi, da ga lulat, saj spi ko top :-) Ne vem, če je tole prava rešitev, da ga nosim na wc, ampak je potem čisto vesel, da zjutraj ni polulan. Pediatrinja mu je predpisala Minirin tabletke, katere pa mu nič ne pomagajo :-( Sedaj nama je predpisala malo večjo dozo in če ne bo napredka, bova morala k nefrologu. Jaz sem že čisto obupana in ne vem, kako se naj plenice rešimo, sem slišala za neke hlačke z alarmom, da otroka zbudijo, ko ga lulat, ampak dvomim, če bi se on zbudil :-( Je kdo imel podoben primer in kako ste rešili? Hvala že vnaprej! Pri nas je bilo identicno, zamenjaj le fanta s punco in 6 let s 7, pa se lahko podpisem pod post. 2 tabletki minirina + omejitev pitja po 7-ih + zbujanje ob polnoci in lulanje v spanju na kahko, rezultat je bil se vedno Zjutraj Malo mokra pizamca. Cudezna resitev so bile pa hlacke z alarmom, ki so naso polulanko v 1 tednu popolnoma "ozdravile". Tudi jaz ne bi verjela, ce ne bi dozivela, ampak je res. Tudi nasa je spala ko top in je ni zbudilo nic, niti luza pod njo. Zdaj je ze 1 leto suha, brez ene nezgode, tudi ce gre spat s polnim mehurjem.
|