metaa
|
Prosim vas za pomoč, ne vem več, kako in kaj. Ta mala je stara že 10 mesecev, pa se že par mesecev zbuja ponoči skoraj vsako uro, če v kosu prespi dve, je to pravi praznik. Ko se zbudi, sem ji ponavadi dala joško, je malo povlekla in zaspala nazaj (spi pri meni, da mi ni treba vstajat). Zdaj pa bi jo rada počasi odvadila, ker grem v službo in se bom mogla naspati, ne pa vsako uro jo tolažit. Sem mislila, da ko ponoči ne bo več dobila, se bo pač nehala zbujat. Že dva dni probavam, da ji ne dam joške sredi noči (lačna ni), pa hoče svoje in se čisto zbudi, se vsede in potem deklamira. To je pa še slabše za moje spanje, ker sem skoz na preži, kdaj mi bo s postle padla (kljub ograjici). če jo dam v njeno posteljco je jok, da je kaj in to dokler je ne dvignem. Rada bi jo samo pobožala, da bi nazaj zaspala, pa trmari za joško, tako da na koncu popustim, da mal potegne, samo da jaz lahko naprej spim. Vem, da to ne bo šlo v nedogled. Duda ne pali, da bi ati zraven nje ležal pa po moje tudi ne. Jo je zadnjič po uri spanje prišel tolažit, pa se je še bolj začela jokat, ker ni bilo mene. Podnevi spi tudi malo-dvakrat po pol ure in vem, da je zvečer zaspana. Ubija me, da nič nimam od noči. Ful rahlo spi in se po kakšni uri kar vsede. Pali, če jo poležem in hitro dam joško, če jo samo poležem brez joške, pa se spet vsede in bi pol kar vstala. In to skoraj vsako uro. Vse je brezizhodno, tolažim se le s tem, da jo bom pri 12h težko s postle zvlekla. Kaj pa do takrat!!?? Prosim na pomoč, sem čisto obupana.
|