patty
|
Pozdravljene, mene pa zanima, kako dolgo je potrebno ponoči previjati in hraniti dojenčka. Naša je sicer še čisto majčkena (3 tedni), pa me vseeno zanima - za naprej. Dojim jo približno na 3 ure, tudi ponoči, pač takrat, ko izrazi "željo":)- Previjava jo tudi takrat, le ponoči eno previjanje izpustiva. Se pa skoraj vedno po dojenju pokaka, tako da včasih tudi tega predaha ni. Kar pa me malce skrbi, je to, da mala po seansi s hranjenjem in previjanjem noče zaspat, ampak kar nekaj joka, pa jamra, pa hoče dudo, ko ji jo ponudiva, jo pljuva ven, jo končno prime, pa čez čas ven pljune in v jok ... Pa spet jovo ne novo. In tako je tudi čez dan. Vedno sem mislila, da tako majhni dojenčki cel dan prespijo, zdaj pa vidim, da ni čisto tako. S fantom sva že tako izčrpana, da hodiva okrog kot mesečnika. Še mal, pa se bova spremenila v netopirja:)- A ima katera kakšen nasvet? Saj vem, da se dojenčkov s pozornostjo ne da razvaditi, da z jokom sporočajo, da jim nekaj manjka ... toda tudi midva morava nekako preživet. Poleg tega se mi zdi, da je vedno slabše, da hoče mala vedno več in da še stvari, ki so včasih pomagale, zdaj ne zaležejo več. Vsakega nasveta bom zelo vesela. Hvala vsem in lep pozdrav, Patty:sloncek:
|