Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa Jaz sem pa tako vesela ko vse to berem in vidim da nismo edini ki ga ponoči biksamo........... Imamo namreč pet mesecev starega fantka, dojenega, ki je čez dan super fant, ponoči pa uf, je pestro. Non stop se zbuja..........na dve uri, včasih tudi na uro in pol. Katastrofa. Komaj čakam da mine. Se podpišem pod to, samo majhna razlika od tvojega fanta je v tem, da bo naš čez 14 dni star že 1 leto. Od 6. meseca dalje, odkar je še gosto hrano, je vedno slabše, ne bolje Prej zbujanje na tri ure, kar se mi je zdelo čist ok, potem pa vedno bolj pogosto. Najhuje je, ko moraš v službo namesto z njim spat čez dan Ampak, ja, tudi to bo minilo, kot mine vse. So pa tako sladki zdaj ko so majhni, naš se nonstop smeji razen dopoldne ko je vidno utrujen od neprespane noči. Srečno vsem. Naš pa je ravno bil 2 leti star in še vedno biksa . Jaka tolažba a ne . Sicer kako noč na 2 tedna prespi, enkrat je celo cel teden spal, od 7.30 do 6.00. , to ap je tudi vse. Zbuja se včasih na 1 , na 2, na 3 ure, vsaj 2-6x na noč. Če se zbudi 1x je to luksus, če spi celo noč, pa ga hodiva čekirat, če je vse ok . Ko sva kronično nenaspana, pa se spakiramo, midva za 1 noč v hotel, mali pa k babici in dediju. Že od prvega dne, ni nikoli prespal več kot 4 ure v kosu. Letos poleti, je spal celo poletje med nama, pa je isto bilo, nič manj se ni zbujal. Pa ga oblečeš malo, pa velik, pa brez pijače, pa z pijačo, pa jok, pa božanje, pa cartanje, pa ignoriranje, pa duda, pa brez dude..... nič ne pomaga, naj si še tak vztrajen. Še hvala bogu, da je čez dan angelček
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 24.11.2010 9:38:48 >
|