Amelia
|
Martand, zjutraj okoli 7.30 jo podojim, potem ima okoli 9.30 sadno malico (banana, jabolko, hruška, melona,...) tega poje malo manj kot 2 dcl, potem sledi kosilo čez cca 3 ure, jaz ji vztrajno vsak dan nekaj skuham. Trenutno imam v zmrzovalniku lončke goveje juhe, pol pa notr nastrgam korenček pa polento al pa krompir, včasih piščanca in zmiksam, pol se pa matrava, največ mi poje 1 dcl, kadar ima res dober dan. Včasih sem jo potem še podojila, zdaj jo pa pustim in čez kakšno uro še enkrat probam...Če pa res nikakor ne gre jo še podojim. Ne vem, mogoče ne bi smela, ampak si mislim naj se vsaj doji, če je pa itak taka suhica, 9 mesecev pa 7.5 kg. Potem imava popoldansko malico - sadje +skuta, ali sadje in jogurt, včasih tud naribam piškot. To ima spet ful rada, poje tud cca.180, zvečer pa riževa kašica od Milupe pa še mal jo podojim da zaspi. Saj ko takole sama sebe berem se mi zdi ful enih obrokov, mogoče zato sploh ni lačna še za kosilo, ampak sem tud to probala, ji dati kosilo po 4 urah, ampak pol je pa še slabš, pol pa samo joška če ne je histerija. Skratka za kosilo ne sme biti preveč zaspana, pa ne sme biti preveč lačna, pa premalo tud ne, moram ujeti ravno t prav trenutek Drugač pa nameravam probat za večerjo jogurt s polento, pa za malico skuhano sadje s slivami, pa skuhane hruške+ rižolino....
|