Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 7.6.2005 13:58:36
|
|
|
|
Primoza
|
jabolko/korenček?
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 7.6.2005 14:12:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi se tudi drla, če bi morala to jest. Cvetača in korenček dasta bolj sladek okus. Sploh vse, kar je s korančkom, je bolj sladko. Poskusi.
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 7.6.2005 14:17:19
|
|
|
|
Maxica
|
Ali pa skuhaš pol bučke in ko je kuhana, jo zmečkaš, zraven pa še pol banane zmečkaš. Probaj pa srečno!
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 7.6.2005 14:19:02
|
|
|
|
Gina
|
Riž je še preveč velik, če ga zmiksaš je pocast in fuj, v vseh kupljenih kašicah je pa riž ravno tako negravžen. Jaz ga čisto razumem. Jaz sem tako delala, kot je Splišni napisala. Pa malo mleka zraven. Pa solila sem tudi.
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 7.6.2005 14:29:43
|
|
|
|
urši*
|
ok po korenčku je zaprt oz ga matra ko kaka, cvetača mu tudi ne dre dol:zmeden: a mu res že lahko solim???
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 7.6.2005 14:54:34
|
|
|
|
Gina
|
Ja, malo mu lahko, samo pretiravat ni treba. Moji niso marali nesoljenega in mi je pediatrinja, ki ima sama 3 otroke, rekla, da je vendarle logično, da je soljena hrana bolj okusna in naj jim lepo solim. In sem jim.
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 7.6.2005 16:37:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Glej, preden daš malčku hrano, jo poskusi, če tebi ni dobra, tudi otroku ne bo. malo soli, malo kisle smetane, začimbe bodo naredile hrano užitno.
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 7.6.2005 16:43:39
|
|
|
|
ZARA
|
Zara tud ni marala nesoljene hrane,pa sem ene dva dni vztrajala,pa nič...pol sem ji pa malo solila,ampak res malo in začinla,pa je jedla da ne morš verjet...
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 7.6.2005 16:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuuuuuuuu, zara,kako dolg stavk...se mi zdi, da se nekej kadi :)-
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 7.6.2005 16:46:18
|
|
|
|
dory
|
Ah pr nas tud ne...zato kupujem zmerznjeno...brokoli,korenje,koruza oz.mesam tako zelenjavo,ki imajo malo bolj sladek okus...ce ne pa dodam zlicko sladkorja...ja vem,zanic,ampak tko gre vsaj dol :)
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 7.6.2005 16:47:45
|
|
|
|
Jančika_
|
Sploh pa pri petih mesecih in pol ni nobene panike, če česa noče jest.
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 7.6.2005 18:05:48
|
|
|
|
Maxica
|
Ravno to sem ti hotela še napisati, pa me je Jančika prehitela. Midva sva z uvajanjem začela šele pri šestih mesecih, pa tudi marsičesa ni hotel jesti. Pa sem s tisto stvarjo malo prekinila in mu jo dala spet čez čas, pa je jedel. Brezveze ga siliti z nečim, saj lahko dosežeš ravno nasprotni učinek. Tako da brez skrbi, vse bo še jedel, ko bo pripravljen za to. Zelenjavo mu pa res naredi tako okusno, da se bo taka zdela tudi tebi.;)Dober tek.
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 8.6.2005 6:55:00
|
|
|
|
BARBARA R.
|
bučke - banana Nič nisi ti kriva.Tudi jaz sem začela s sadjem in nimam nobenih težav.Jaz tem tezam ne verjamem.Saj je otrok tako ali tako navajen materinega sladkega mleka. Morda bo kasneje zanimiva tudi zelenjava. Kristini sem dokaj pozno postregla s presno zelenjavo.In tako bi se lahko sekirala, da ne mara solate. Vendar je po 14.-h dneh poskušanja tudi to sprejela. Bo že, ne hiti in mirno kri! :muca:
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 8.6.2005 7:47:38
|
|
|
|
Nikica
|
Ja, z mojim so tudi težave, zelo rad je sadne kašice, zelenjavnih jedi pa sploh ne. Korenček ima rad, se kar trese. Ko mu dam krompir z adaptiranim mlekom ali brez, se začne skoraj davit in imam občurtek, da bo bruhal, kako se pači. Kaj naredim, da mu bo krompir boljši? Tudi polente nemara. Ali vaši jedo polento, pripravljeno samo z vodo? Solite? Ostale mlečne kašice pa je, samo riževo od Milupe, ki je tudi meni fuuuujjjj, ne. Drugače pa se še dojiva, recimo, da zdaj ko poje en sadni obrok, en zelenjvani (ki ga ne) in en mlečni zvečer, na 4 ure. Star bo čez 12 dni 7 mesecev. Nevem, kako bo maral meso, če še zelenjave ne.
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 8.6.2005 10:48:36
|
|
|
|
AnBan
|
:zmeden:Ma zakaj za :hudicek:pa dajaš zraven mleko...a tebi se zdi to dober okus al kaj:zmeden:. Za riž se mi pa zdi malo premajhe, če ima šele pet mesecev. Skuhaj mu zelenjavno juhico, bo velik bolj zadovoljen, kot, pa da mu dajaš tako trde in velike koščke.
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 8.6.2005 12:33:27
|
|
|
|
urši*
|
sej mu nisem dala ne trdih ne velikih kosov, ker sem zmiksala, da je bla kaša. sem pač misla, da ker bo mleko zraven, da bo bolje.sorry za mojo nevednost!:ups:
|
|
|
|
noče zelenjave!!!!!!!!!!! 8.6.2005 12:45:58
|
|
|
|
AnBan
|
Sej nisem nš hudga mislila:ups:...sam a si ti poskusla ta zvarek:zmeden2:...skuhaj zelenjavno juhico (bučke, korenjček, krompir, grah, cvetača, brokoli), zmiksaj pa probaj. Naša 2 imata oba zelo rada zeleno juho - skuham krompir in brokoli, mičkeno margarince, mičkeno soli, zmiksam in tavelikmu dam notri še zlate kroglice...ful dobro!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?