Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
noče več kravice past - glavica kar dol pade 23.6.2005 21:07:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Vasja še pri desetih mesecih in pol kdaj položi glavo dol na čelo, če ga dam na trebuh. Če se obrne sam, pa nikoli:zmeden:. Mah, skoz ma neke finte...
|
|
|
|
noče več kravice past - glavica kar dol pade 23.6.2005 21:10:12
|
|
|
|
Magi*
|
ma saj sem se ravno na vašega malega spomnila... odkar je dobila prvi zobek, ji glavo dol vleče. a je tok težek, al kaj:zmeden:
|
|
|
|
noče več kravice past - glavica kar dol pade 23.6.2005 21:15:23
|
|
|
|
HuAnita
|
Hja, prinčipesa se zna obračati, pa misliš, da se ji ljubi?! Pozabi. na FT pop...., ker babnico gleda, pa leži kot lipov bog, jaz pa poslušam, češ kaj je ne spodbujam, da bi se obračala. Pa povem, da se, pa ne verjame. Skratka, kot je Jančika napisala, nekaj osvojijo, p potem pozabijo za nekaj dni...
|
|
|
|
noče več kravice past - glavica kar dol pade 23.6.2005 21:15:33
|
|
|
|
Jančika_
|
:)-Po moje so tile naši keksi bolj lene sorte.
|
|
|
|
noče več kravice past - glavica kar dol pade 23.6.2005 21:18:20
|
|
|
|
Jančika_
|
To sem pozabila napisat - na previjalni se OBVEZNO takoj obrne na trebuh. Če ga daš pa na tla - ni šans, da bi se obrnil.:zmeden2:
|
|
|
|
noče več kravice past - glavica kar dol pade 23.6.2005 21:27:01
|
|
|
|
ZARA
|
Magi*...mogoče ima pa samo eno fazo,k se ji pač ne ljubi in noče... Jančika, ti pa takoj Vasjo trenirat na previjalno 8)!
|
|
|
|
noče več kravice past - glavica kar dol pade 23.6.2005 21:29:20
|
|
|
|
Jančika_
|
Veš kake bitke so to, Neretva, ti povem! Samo jaz sem še bolj zategla kot on:hudicek:.
|
|
|
|
noče več kravice past - glavica kar dol pade 23.6.2005 22:02:54
|
|
|
|
Magi*
|
ja jančika, sej ne previjalni imava pa boje:hudicek: zgleda, da jo je primla faza lenobe8) točno tko, k pravi HuAnita: leži ko lipov bog in me gleda s tistimi velkimi očki. misli si pa najbrž: "pa ti puzaj po tej vročini".
|
|
|
|
noče več kravice past - glavica kar dol pade 23.6.2005 22:11:37
|
|
|
|
piščanc
|
mogoče pa je samo nove mišice začela uporabljati, ne več toliko stegnjen hrbet, ampak bolj v jajčku, kot kadar sedi
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?