|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče spati nikjer drugje kot doma
7.1.2009 10:04:42   
mamicaTaja
Moj user posted image je star 6 mesecev in dva dni sva preživela pri dediju in pri babi. Prvi dan je bilo še v redu, ker je mali mislil, da smo samo na obisku. user posted image Zvečer pa nikakor ni hotel zaspati oz. uspavala sem ga na rokah (tako kot to storim doma), ko pa sem ga odložila v posteljico se je zbudil in jokal... user posted image Zaspal je šele okrog 22, doma pa ponavadi zaspi med 18-19 uro. Je pa to bilo prvič, da je noč prespal kje drugje. Pa tudi dnevne spance je zmanjšal iz 3 ur na 1-1,5 ure. Prvo noč ko smo spet spali doma, je normalno zaspal ob 18, pa tudi čez dan spet normalno spi približno 3 urce. user posted image

Zanima me ali so vaši 6-mesečniki navajeni spati drugje ali ne? Upam,da ni samo naš tako (raz)vajen!?! Skrbi me, da ne bo hotel zaspati drugje tudi ko bo malo večji. user posted image Prosim, če mi zaupate kakšne so vaše izkušnje z vašimi user posted image . Hvala. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče spati nikjer drugje kot doma
7.1.2009 10:23:08   
dejzi
Naša je ista (5m). Nismo še sicer kje spali čez noč, ampak, ko gremo na obisk je situacija enaka. Ne spi, če slučajno zadrema, to ni dolgo in nikoli ni tako dobre volje kot doma.
Ko pa potem pridemo domov, je pa čiso druga pesem: smeji se naglas, si gode in poje. Pa tudi k vsakemu noče it. Moževi mami npr. (babici), se joka kot nora, če jo hoče pestovat...jaz je pa tudi ne silim. Bo pač pri meni...saj je moja. Mojo mamo pa vidi vsak dan...tu pa ni problema sploh.
Mogoče se bo to končalo, ko bo starejša, mogoče pa je to njen karakter. Se ne sekiram. Kar bo pa bo, glavno, da je zdrava.

Pomagala ti pa nisem nič, ane?user posted image


_____________________________

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu mamicaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče spati nikjer drugje kot doma
7.1.2009 10:52:28   
Hope2
kAJ PA ČE s sabo nesete njegovo posteljino. Moj ima težave  pri spanju, če menja okolje, zato mu vedno s sabo nesem posteljino, ali pa vsaj pleničko, ki jo ima za poušter, hkrati pa mu dam še mojo pižamo ali majčko k glavi, da me kao voha. Pri nas to zaleže, sam je šele 2 meseca star

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče spati nikjer drugje kot doma
7.1.2009 10:54:23   
tatly
moja pupika je star 4 mesece in smo bli pri nasih doma in tudi ni hotela spati kak smo pa prisli domov je zaspala v trenutku

_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: noče spati nikjer drugje kot doma
7.1.2009 11:34:13   
Ryssa
Naš ne spi nikjer drugje kot doma v posteljici, v lupinici v avtu ali pa v vozičku ki se premika. Naši obiski so zato bolj kratki.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: noče spati nikjer drugje kot doma
7.1.2009 11:56:43   
Mišni
Moj je tudi spal samo doma.
Ne bom nikoli pozabila, kako je bilo, ko ga je moja mati po tem, ko sem jaz začela hoditi v službo, prvič uspavala pri njeje doma, ko ga je pazila. Sploh ni hoela govoriti o tem, kako je bilo. Nikoli

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: noče spati nikjer drugje kot doma
7.1.2009 15:09:46   
AnciM
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Naš ne spi nikjer drugje kot doma v posteljici, v lupinici v avtu ali pa v vozičku ki se premika. Naši obiski so zato bolj kratki.


Moj je tudi tak. Včasih ampak res izjemoma mu rata pri mojih zaspat, če ga dam takoj po hranjenju spat. Sicer ni šans. Se dere tud dve uri skup, če je treba. V avtu pa potem kot, da bi imel gum off.

Kdaj se pa to potem konča? Za 1. maj bi rada šla na morje za en teden in si ne znam predstavljat, da ne bi nič spali.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: noče spati nikjer drugje kot doma
7.1.2009 22:39:38   
botrca
Najin zaenkrat spi kjer koli, nismo imeli probleme s spanjem pri drugih.

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?