|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče spati
30.6.2007 18:29:34   
matejka ..
lep pozdrav!
moj otrok je star 2 leti in noče popoldne spati.joka se pol ure nato ga vzamen iz posteljice.kakšne načine ste ve uporabljale da je otrok zaspal?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče spati
30.6.2007 18:37:25   
Barbara111
Otrok naj bi imel vsak dan isto uro ta spanje. Odvisn je tudi koliko je do spanja aktiven se dovolj nadivja,..
Moj brez mene ne zaspi. Ni še v vrtcu.Gre  septembra. Mogoče ne potrebuje več popoldanskega spanja.

(odgovor članu matejka ..)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2007 18:45:04   
Felicity
LAhko da res ne rabi več popoldanskega spancauser posted image

Med vikendi našo vedno fajn utrudimouser posted image , igrišče, sprehodi, svež zrak in potem kar sama od sebe reče da hoče it spat in gre (včasih 1 urco, včasih 2).

Med tednom je pri varuški, pa gredo tudi vedno dopoldne ven.

Je pa res, ko je napisala Barbara111, da naj bi bilo vedno ob isti uri, mi se tega držimo, kolikor se pač da.

Včasih, ko ne more takoj zaspati ji pojem uspavanke in jo masiram po hrbtu, ponavadi ne traja več kot 10minut in deluje, pa temo ji vedno naredim v sobi.

LP

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2007 21:28:23   
Anonimen
Jaz ga dam v avto in grem en krog okoli LJ. Tako mi vsaj spi user posted image

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2007 22:01:07   
Pilar
Ko je bil Jure star 2 leti je imela podobne finte. Trajalo je en mesec, potem pa je šel spet normalno spat popoldne in večer. Toda v tistem mesecu je pa kazalo kot da ne potrebuje nič spanca ( ne podnevi , ne ponočiuser posted image ). "Kao."

Način uspavanja? Hm, kaj pa vem....nekaj v smislu pogovora, pregovarjanja in nekako je uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2007 22:02:48   
sonjaka
Moja je pri 1,5 letu nehala spati popoldne. Morda ne rabi več.

Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2007 22:10:12   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: sonjaka

Moja je pri 1,5 letu nehala spati popoldne. Morda ne rabi več.

joj, jaz si sploh ne predstavljam, stari smo 15 mesecev, pa spimo popoldan 2-3 ure, okrog enih pade dol, ko se zbudi je zlat dobrovoljčekuser posted image

nasveta pa ravno nimamuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu sonjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2007 23:11:11   
Jessy
Matejka, tudi moja je pred dobrim tednom kar na lepem tako jokala, ko sem jo popoldne dalaspat, da je bila vsa prepotena. Pa sem jo pustila in po pol ure dvignila. Sam kaj, ko pa je potem tako sitnarila, ker je bila utrujena.
In kaj sem pogruntala? dala sem jo spat in jo dobesedno zavila v tanjši poletni kovtrček. Sem ga močno spodvila pod njeno telo in je v momentu nehala jokat in zaspala. Ko je zaspala, sem jo šla odvit, ker drugače ji je prevroče.
Smo pa zdaj že tako daleč, da že sama pravi, da jo moramo še "zadekat". user posted image  In zdaj nam spet spi popoldne!user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Popoldne noče spati
1.7.2007 0:25:01   
Anonimen
Hmmm...kaj pa vem, mogoče res ne rabi spanca.

Pejte vsi skupaj v posteljo in uživajte. Jaz ponavadi kar zaspim zraven user posted image  user posted image . Prijetno s koristnim user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......