|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče se voziti v vozičku
19.6.2007 15:02:49   
buša
oj, mislim da  je mojemu dojenčku staremu 3,5 mesece dolg čas v vozeku, kaj naj storim ?Ko se naje ga malo pestujem in ga dam v voziček zdrži prib. 10 minut da se ukvarja z svojimi igračami in ko ga mine se začne dret tako da z dvorišča sploh ne gremo ,če ga vzamen ven je takoj vse ok,pa se probala voziček obračat da gleda naprej pa tudi nič,  KDAJ pa lahko dvignem naklon glavica je že malo trdna ?

GAŠPER JE NAJIN SONČEK
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče se voziti v vozičku
19.6.2007 15:05:55   
livia
Firbec ga matra, kers e je začel zavedati sveta okoli sebe. Pri nas je bilo isto in smo morali dvigniti naklon za eno stopnjo pri 3 mesecih. Meni je takrat pediatrinja rekla, da jo lahko dvignem, a samo za eno stopnjo. Tako smo jo dali pri 3. mesecih ven iz košare in v športni voziček z rahlim naklonom.
Veliko sreče.

(odgovor članu buša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2007 15:55:41   
tinaaja
pri nas je tko od prvega sprehoda user posted image zdaj je malo bolje, ker jo imam v lupinici, kljub temu, da sem zmeraj govoila, da za sprehode je ze ne bom imela..

busa pri marcevkah imam klub - anonimous vozickarji AV user posted image user posted image user posted image vseh tistih mamic, ki imamo otroke, ki se ne marajo vozickat user posted image user posted image user posted image Se nam bos pridruzila user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
19.6.2007 16:41:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2007 21:21:08   
Naja30
Mogoče sling, ja. Ali pa ga daj v lupinico. Moja se je vozila v njej od cca 1,5m dokler ji nisem naklona začela dvigovat in jo obrnila, da je gledala naprej. Eni so zelo radovedni user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2007 13:47:01   
Mehičanka
Naklon sem dvignila pri 4,5 mesecih, ampak ni bilo nič boljše. Enostavno se ne mara vozit že od prvega dne. Zdaj jo sicer že zamotim z glodanjem riževih vafljev, ampak ko ga poje, je konec. Hoče ven in potiskat voziček....

Eni otroci se pač ne marajo vozit...Mojo večinoma nosim, voziček pa zraven potiskam.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2007 16:19:07   
Bubilu
Moj je v košari tudi protestiral tako, da mi je bilo grozno sploh pomislit na sprehod, potem sem ga pa pri 3.5 mesecih dal kar v lupinico in lej ga, fant se je pomiril, ker lahko fino vse opazuje.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu buša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2007 22:29:01   
saška*
Tudi jaz sem imela problem, da se mala ni hotela vozit v vozičku in to od rojstva. Po nasvetu pediatra smo jo nosili, jo probavali dat v voziček ko je spala pa ni nič pomagalo. Pred kratkim sem ji kupila nov voziček v katerem začuda spi če sva zunaj in se če je budna zdrži notri okoli pol ure. Ugotovila sem da je bila razlika prvič v trdoti vozička ( ta je veliko bolj mehek ) in v širini. No voziček je ožji za okoli 15 cm pa ji zgleda paše, če je bolj stisnjena.

user posted image

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2007 16:01:13   
Arabela
Naša je to fazo enostavno prerasla in zdaj uživa v vozeku... ko pa ni hotela biti v njem, pa smo ves čas uporabljali kengurujčka, ko jo je zmanjkalo 8v kenguruju je rada zaspala) pa sem jo premaknila v vozeka...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu saška*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?