|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče se vozičkat!?
10.10.2008 19:48:34   
BUŠICA
moj 5 mesečnik se zadnje dni noče več vozičkat-joče v košari. sem pomislila da je čas za športni del, ker bo bolj zanimivo pa se je zgodilo enako. pa ravno zdaj, ko je zunaj tako lepo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče se vozičkat!?
10.10.2008 19:55:22   
Volga
Žal, imaš tudi take otroke, ki ne marajo vozička.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2008 19:56:35   
Paštetka
Daj ga v športni in vozičkaj. Ko bo ugotovil kaj vse se da videti, bo se vozičkal. Samo ne odnehaj ampak vztrajaj. Vsak dan več in boš videla, da bo vsak dan manj joka. Nikar ga pa ven ne jemlji in nosi v roki, pa voziček zraven. Uf... potem bo šele... user posted image

Poskrbi pa, da mu sonček ne sije v oči. Ker nekatere mamice rade sončijo otroke in ne pomislijo, da dojenčke morda moti sonce direkt v oči. Lahko, da joka tudi zaradi tega.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 10.10.2008 19:57:28 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2008 20:00:08   
April
Jaz skoraj nisem rabila vozička. Jih že od rojstva nosim pri sebi. Kaj čes ga silit, če mu ni ok. Probaj čez kakšen mesec.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2008 20:11:01   
Naja31
Moj starejši sin je bil tak. 
Eni pač tega ne marajo, ne glede na voziček.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2008 20:20:47   
K_a_t_i
Naš nikoli ni maral vozička - niti prvih 5 mesecev ne...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2008 20:22:38   
ThinkPink
Ko je naša imela podobne finte v vozičku in je jokala (tudi ni pomagala prestavitev v športni voziček) sem enostavno vztrajala. Ljudje so me gledali kot da sem najhujši terorist na svetu, ampak kmalu je naša mala dama ugotovila, da je čisto brezveze delati paniko v vozičku, ker to nič ne spremeni. Trajalo je kaki mesec sicer, ampak od takrat je rada v vozičku in nimava več težav.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2008 20:27:56   
Anonimen
Naša je prva 2 meseca za znoret tulila v vozičku. Je pa veliko polivala, tako da smo kaj kmalu popravili zadevo, da sem ji malce vzdignila vzglavje. Sem položila pod glavo eno majhno prepognjeno brisačko.user posted image

(odgovor članu ThinkPink)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2008 20:53:05   
Intruder24
Najin zdrži v vozičku max pol ure...pa nič ne pomaga. Mu dolgčas postane, če sva sama, če imava družbo je večinoma drugače, zdrži dalje. Ko je še bil v košari je v njej spal, če ni je že jokal za ven...Jaz ga ne silim več, ker v tem ne vidim smisla pač greva za pol ure na sprehod in je to to...drugače pa se lahko nosijo na sto in en neboleč način!

Radi se mejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2008 21:04:50   
Tisana
Voziček user posted image . Pri nas je še notri ne moreš dat, ker pač stegne noge, je čist trda in se odriva od vozička ter se kot opica oklepa mojega vratu. Če pa slučajno rata, pa vrešči, vrešči, vrešči dokler ne bruha user posted image . No, ima pa tudi svetle trenutke, ko se nič ne dere, gloda skorjico kruha in gleda okoli sebe user posted image user posted image user posted image . HB za take trenutke user posted image , pa čeprav so redki in kratkotrajni

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.10.2008 21:10:34   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Naš nikoli ni maral vozička - niti prvih 5 mesecev ne...

Moj tudi ne.

Še najbolje se je potem obnesel un tricikel na palco. S tistim smo še najdelje prišli.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.10.2008 21:11:21   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Voziček user posted image . Pri nas je še notri ne moreš dat, ker pač stegne noge, je čist trda in se odriva od vozička

AHa, se je ne da prepognit. Poznam, poznam.user posted image

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.10.2008 21:13:15   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Pri nas je še notri ne moreš dat, ker pač stegne noge, je čist trda in se odriva od vozička

user posted image user posted image naš isto dela. Edino s kakšnim keksom ga še prepričam, da ga hitro not stlačim, drugače pa ni šans user posted image

Še najbolje se je potem obnesel un tricikel na palco. S tistim smo še najdelje prišli.

Ja, pri nas je sedaj tole že en čas v uporabi in v njem ful uživa...voziček pa lahko kar pospravim user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 10.10.2008 21:16:29 >

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.10.2008 21:14:47   
Tisana
AHa, se je ne da prepognit. Poznam, poznam.
 Pa tok me ma rada takrat, da ji še riti ni treba podpirat, pa kar visi na meni user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.10.2008 21:15:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: annie

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Pri nas je še notri ne moreš dat, ker pač stegne noge, je čist trda in se odriva od vozička

user posted image user posted image naš isto dela. Edino s kakšnim keksom ga še prepričam, da ga hitro not stlačim, drugače pa ni šans user posted image

Hehehe, naš tudi user posted image . Odkar je ugotovil, da ima noge in da se tudi z njimi da kam priti user posted image . Sej potem je ql, mu je všeč user posted image .

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.10.2008 21:55:03   
oro
Lahko, da se bo res raje voziil, ko bo več videl okoli.

Marsikater otrok se pa pač ne mara vozit - tudi moja miška ne in sm probala vse kar se je dalo - menjavala vozičke, pustila da se dere, obračala in podlagala tako in drugače... in nič! Zraven sem zgubila tudi veliko živcev, sm bla že čist obupana! Mislim, da če se noče vezit, da se je najbolje sprijazniti.

Sama sem jo naštudirala toliko, da vem katere dele dneva je bolj umirjena - pa gremo takrat, al pa greš takrat ko ti spi (vem da to ni juhu!), gremo pač manjši krog, vmes jo mal dvignem, pa jo čez nekaj časa spet odložim... pa nekako prilezemo. Al pa grem s kengurujčkom.

Stvar se s težo jasno tudi otežuje - ampak v tolažbo - ko je malo starejši se v voziču zamoti z žemljico, jabolkom ali grisinom... user posted image

Veliko sreče!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.10.2008 22:39:01   
žanai
Moja starejša hčerkica (3 leta) se tudi nimarala vozičkat kot dojenček. Ji je bilo dolgčas. Nekaj minut je zdržala, potem pa jok. Pa sem vztrajala. V glavnem sva šli ven na krajši sprehod in pa takrat, ko je bila zaspana in sem se vsakič morala namatrat, da je zaspala (dude ni marala). Je bilo pa vsak teden lažje.

Ko je bila večja sem jo poskušala v vozičku na 100 načinov zamotiti z raznimi zanimivimi igračami, če jim sploh lahko tako rečem. Včasih sem jih morala menati na 5 minut. Navadne igrače so ji bile dolgočasne, hotela je imeti tiste stvari, ki sem jih uporabljala sama (npr. zavojček robčkov, ki ga je mečkala in poizkušala odpret in vse robčke ven zvlečt...ali pa plastenko vode, v katero sem dala malo kamenčkov, bleščic ali pa prila, da so nastali mehurčki in jo je veselo stresala... ali pa sem ji kaj navezala na vrvico in je to metala ven iz vozička in potem za vrvico vlekla nazaj... se ne spomnim vsega, ideje sem dobivala kar sproti, ker se je igrač hitro naveličala. Vedno sem imela s sabo eno torbo za previjat in eno z igračami. Včasih pa nič ni pomagalo in sva se nosili v štorklji.

Ko je bila še večja in je že lepo sedla v vozičku pa sem jo zamotila z opazovanjem okolice... veliko sem se pogovarjala z njo, vedno sva iskali kje je kakšen kuža, ker jih je imela noro rada...

Zdaj pa imamo drugega dojenčka (fantka, 5 mesecev) in zgodba se ponavlja user posted image  Problem je le, da ga z igračkami zaenkrat težko zamotim ker je še bolj nespreten z rokicami in se še matra ko ima kaj v roki in si ne zna dati v usta kot bi hotel, potem se pa dere ko mu ne rata. Zato zaenkrat ostajava pri krajših sprehodih. Ampak jaz bom vztrajala kot sem pri ta prvi, ker ven bomo hodili.

Pa še za hec: ko je bila naša prva punčka stara 10 mesecev, sva bili na sprehodu in je že lepo sedela v vozičku in se z nečim igrala. Pa pride mimo ena mamica z mlajšim otrokom v vozičku, ki se je drl. Pa mi reče: "Kako pridnega otroka imate, ko se takole lepo vozi v vozičku, moj se pa noče." Pa sem se samo nasmejala, ker se mi ni dalo razlagat in si mislila, bolje da ne ve, kaj vse sem dala skozi, da sem to dosegla.user posted image

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

za ženske
andrejka

Se je kateri že zgodilo, da se je ob uporabi strgala vrvica od tampona?

DA (6%)

NE (89%)

SKORAJ (5%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!