|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče se igrati z otroci?
5.8.2008 14:09:07   
zita

Imam 2,8 let starega sina. Je edinec. Hodi v vrtec.  Živimo v bloku in v  času počitnic je v naselju precej otrok. Sin vse otroke pozna po imenu.Ko gremo ven, sprašuje kje so, zakaj jih ni. Ko pa kateri od njih pride in bi se rad igral z njim (npr z žogo, na toboganu), se pa noče in gre stran oziroma želi da se z njim igrava jaz ali mož ali da sva v igri z otroci še midva.. Drugače ni izjemno plah, sicer rabi nekaj časa da se uživi v igro. TI otroci so mogoče malo starejši kot on, bi se pa vseeno  radi igrali z njim. Ko se  sin odloči, da se ne bo igral z njim in seveda otroci gredo proč, pa vedno začne spraševati kje so, pa zakaj so šli in podobna vprašanja. Skratka »začaran krog«.

Naj povem, da se tudi sam zelo rad igra, sploh v peskovniku, z avtomobilčki, drugače pa z nama bere knjigice, sestavlja kocke, veliko kolesari....
Imate kaj izkušenj s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče se igrati z otroci?
5.8.2008 19:21:27   
živa
Otroka do nekako 3 let vrstniki za igro še ne zanimajo preveč. Še malo počakaj, pa bo.

Lp,

živa 

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2008 12:22:57   
Pobalami
Moj je glih toliko star in je isti.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2008 16:34:42   
Rubin.
Eni so bolj samotarski tipi. Mi imamo kolege z isto starimi otroci in so tudi različni. Vendar fantek, ki se je že prej rad sam igral, se tudi sedaj ko je večji in ne rabi družbe drugih otrok. Pa tudi skoz sprašuje po naši mali miss, ko pa sta skupaj pa se ne igra z njo. Moram  rečt, da ji je prav hudo.

Moja mala miss pa je ravno obratna, že odkar pomnim ima rada otroke in se z njimi igra in jo kar vleče v otroško družbo. Npr. prideva v park, pa otrok sploh ne pozna, pa gre do njih, jih pozdravi in se predstavi in se začnejo igrat, seveda če so oni zato.

Je pa res, da nekje do 3 let otrok bolj rabi družbo odraslih, potem pa se ponavadi to spremeni.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2008 22:20:04   
2ursae
moj (septembra bo 3 leta) tud raje teoretizira kot prakticira user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2008 14:05:53   
Vesna
vidim da je že dosti časa od tega posta,ampak moj je tudi tak,v teoriji v praksi pa beži proč od otrok.sem že mislila da sem jaz kaj falila pri vzgoji pa zgleda da so pač taki otroci.sem pa že večkrat vidla,da jih faše od drugih fantkov in se zato potem umakne ali pa v osnovi niti ne pride zraven,do punč je bolj odprt.

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2008 9:25:50   
bigboy
Z vsemi se strinjam...naš mali ne glede na to da je komaj dopolnil dve leti, kadar pride v stik z otroci npr. na igrišču,vedno pride pome ali po po mamico in pol se moreva midva z vsemi igrat(hvala bogu da se rad igram), če ga pogledam kakšno leto nazaj, pa je celo raje odšel stran od otrok ko pa da bi se z njimi igral,kar se mi je zdelo čudno, ampak v glavi se si mislu, pa ej bo že...in  res je bilo. Zdej pa si je tudi našel družbo, in sicer soseda približno ista starost,ista glasnost in kadar je le možno debaitrata preko ograje sicer meni še vedno v nerazumljivem jeziku.Me pa zanima sledeče...Kako se vaši otroci odrežejo v vrtcih ali pa varstvu?

Ko enkrat dobiš otroka... potem se zaveš kaj pomeni družina, veš kaj pomeni sekunda in kaj je bistvo življenja...

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2008 16:56:40   
strelec79
Moja punčka je bila ista.Ampak to prerastejo veš!Ko bo starejši pa se bo že igral.Ne skrbi!!!user posted image

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2008 13:32:37   
Piruri
Naša je bila podobna...do tretjega leta, so jo otroci zanimali samo na daleč...tudi v vrtcu...po tretjem letu pa sem opazila, da prav išče družbo in si tudi na igrišču ali kakšni zabavi poišče sebi podobne (bolj umirjene) otroke...

www.by-ab.si

(odgovor članu strelec79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?