|
noče čaja ali vode, pa pika! 28.6.2005 9:53:11
|
|
|
|
taška30
|
Punce! Moja lubica je stara 2 meseca in se samo dojimo. Vse lepo in prav, ampak v tej vročini se mi pa zdi, da bi lahko spila tudi malo čaja. Ja, ne me takoj napasti - vem vse o tem prednjem vodenem mleku, ki je za odžejat. Saj jo pristavljam vsako uro, ko je kriza (temperature nad 30°C), pa vseeno. Včasih se mi zdi, da pride kriza in se mleko enostavno ne more tako hitro naredit, če tako na pogosto pije oz. vsaj ne teče tako kot bi bilo treba, potem je pa jok. Noče vode, ne mlačne, ne segrete na 37°, noče bebe čaja, ne kamilic. Včeraj sem popustila pa kupila Hippov komarčkov čaj, ki ga vse tako hvalite tu - sem mislila, da jo bo tisto malo cukrčka, ki je v njem kaj premamilo, pa se ne da - žveči cucelj pa se mi smeji. Na žličko pa sploh ne gre, ker se ji vsakič zaleti. Imamo aventovo flašo in iz nje čist lepo pije, če je noter mojemleko (že parkrat preizkušeno), tko da - zna piti iz nje. A se še komu to dogaja, ker tule berem, da že 1 teden stari otročki pijejo čaj? Sej, če ne gre drugače, se bomo pač dojili na 1 uro ali manj, ampak tu pa tam bi pa le lahko malo čaja spila... Kaj menite? LP, Taška
|
|
|