|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočno zbujanje 8.mesečnika
16.9.2006 14:50:50   
mayflower
Moj tamali je od rojstva pa do dva tedna nazaj prespal celo noč. No, na začetku je enkrat  na noč papcal. star je dobrih 8m. Pol pa smo šli dva tedna nazajk na dopust-prvič za tako dolgo (en teden) na morje. In sred dopusta se je začel zbujat skoraj vsako uro oz. na dve uri, če mu dam zizo. Ne vem kaj naredit, nočem ga dojit, ma včasih sploh noče zaspat in se dere dokler ne dobi zize. Prej nikoli ni bilo takih problemov. V zadnjem tednu je tudi fejst spremenil ritem: prej je šel spat ob 8.zvečer in se zbudil ob 7.zjutrej. Zdej pa rogovili do 9-10 ure zvečer, zbudi pa se ob 8-9zjutrej. Najbolj hecno je, da zvečer sam zaspi v postelci, ponoči pa ne pomaga nobeno uspavanje, nič. Če mu dam samo čajček spi eno uro, pol pa jovo na novo. Čez dan je samo gosto hrano: najprej sem mislila, da je lačen. Samo se mi zdi, da čez dan dovolj poje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nočno zbujanje 8.mesečnika
16.9.2006 16:26:52   
petja
Na, poglej si tole temo: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1071243

Jaz pravim, da te izsiljuje (je tolk velik, da mu je to jasno; pri nas je bilo isto) in moj predlog boš našla na zgornjem linku.

Odločitev je pa tvoja.

_____________________________

Lp, petja

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nočno zbujanje 8.mesečnika
16.9.2006 19:06:24   
Anonimen
Tudi pri nas se dogaja nekaj podobnega pa tudi nisem več pametna. Danes ponoči sem ga pustila jokat, kot pravi Petja in je po treh minutah bruhal - pa težko nazaj zaspal, ker je bilo treba luč prižgat, ga preoblečt, obrisat glavo in zamenjat spalno vrečo. Bliža se služba in me je kar groza, če bo tako, ker zaspi nekje ob 19. uri in nato prebujanje na uro do 23h in nato spanje do 2h pa spet prebujanje na uro do 6.00. Od tega sem že čisto znervirana, saj tudi podnevi ne spi oz. ga zelo težko uspavam, crkljat se pa noče pa vidi se mu, da je že čisto na koncu z močmi in jaz tudi, ampak ko se pa odločim in ga pustim jokat, se je pa še zmeraj pobruhal user posted image  Čisto sem že brez energije..

(odgovor članu mayflower)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nočno zbujanje 8.mesečnika
16.9.2006 21:48:33   
natalia
ja, jaz imam isto situacijo, s tem da se to dogaja že praktično od njenega rojstva. ne vem, če sem v 7 mesecih mogoče 10 dni spala celo noč. zbuja pa se včasih 20 x na noč, včasih 6x, včasih 8x. pa sem že vse poskusila in ne gre. Pantleyeva metoda pa je pomagala samo pri dnevnem spanju.

javi, če ugotoviš kaj novega...user posted image

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?