|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočne more
24.7.2005 7:20:14   
bevetko
Zanima me ali še katera druga trpi zaradi nočnih mor.Jaz prej praktično nikoli nisem vedela kaj sem sanjala in milsim, da sem mogoce le enkrat letno imela kaksne slabše sanje, sedaj pa že tri dni zapored. En dan sem sanjala, da rojevam, drug dan, da mi je moja muca poginila med operacijo, ki sem jo sama delala, danes pa da sem ponovno krvavela, vendar je bilo tokrat videti kot pravi splav. Sedaj me je kar malo strah, ker imam ravno težave s krvavitvami, čeprav zdaj že dva tedna nisem krvavela. Se še to kateri dogaja? Medtem pa, če zaspim podnevi ne sanjam nič.
Imejte se super sploh v tem hladnem vremenu, ki meni osebno ful paše!!
:nosecka:13t2dni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nočne more
24.7.2005 8:35:07   
Minka Pobalinka
JA bevetko, jaz imam tudi nočne more. To se mi dogaja že kakšen mesec... Normalno zaspim šele proti jutru, ko je pa čas za v službo sem pa taka, kot da bi me povozil tovorni vlak.. :zaspan::(

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nočne more
24.7.2005 10:17:15   
tina104
Tudi jaz veliko bolj živo sedaj vse sanjam in veliko bolj pogosto, najpogosteje so stvari povezane z nosečnostjo oz. jaz nastopam v sanjah kot nosečnica, so pa to včasih more, včasih pa malo lepše sanja, nikoli pa zelo lepe. Nekaj takih:
Nekje med najhujšimi je bilo to, da sem rodila in potem sem svojemu otroku dajala premalo za pit ali nekaj takega in je kar izginil zaradi tega.
Zadnjič sem sanjala, da sem rodila velikansko punčko (skoraj 5 kg), porod je potekal sicer skoraj brez bolečin, ampak razmere v tisti porodnišnici ali kaj je bilo to, so bile zelo čudne - prostor poln ljudi, pijanih, brezdomcev, uamzanih, babice so bile nekje na kavi ali kaj, sem jo mogla it v neko pisarno klicat, da bom rodila. Pa še moja punčka je kmalu po porodu že hodila.
Pa še ene sanje: moja sestra je rodila in potem se sploh ni brigala za otroka... V glavnem same čudne stvari. Baje je to normalno, ker vsako nosečnico malo skrbi, kako se bo znašla v novi vlogi, ki je pred njo...

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nočne more
24.7.2005 11:45:08   
Jessy
Tudi jaz imam velikokrat more. Zadnjič je bilo tako hudo, da sem tudi v resnici kričala in tako prestrašila :love:, ki je že mislil, da bo treba v porodnišnico.

Sem tudi brala v eni reviji za nosečnice, da so take sanje nekaj popolnoma normalnega!

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nočne more
24.7.2005 15:54:23   
soncicaT
Jaz imam ful izpade, včasih jokam, sanjam tudi ful kar nekaj...od kač, do kar nečesa...ni ravno prijetno.

Pravijo da ko je ženska noseča, je bolj dovzetna in občutljiva..tako da je to čisto normalno.:sloncek:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nočne more
25.7.2005 10:08:49   
Kofi
hej vsem skupaj! Jaz sem pa že mislila da je z mano kaj narobe ker imam nočne more...pa tesnoba me tut daje. Za znoret. Razen zadnje tri dni so sanje mal bolj prijetne.Pa tudi spim se mi zdi boljš zdej. Sem pa v 19T. Očitno je to normalno. Tko da se bom poskušala mal manj sekirat glede tega.
Fajn mi bodite!
Lp, Pegica

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?