Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nočna ptička in jutranji tič... 9.8.2005 19:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Spat hodim okrog enajstih oz. ko pri Odmevih napovejo rubriko denar (meni totalno dolgočasno, :love: pa samo to čaka), takrat se v postelji obrnem in me v trenutku zmanjka:)-:)-:)-:)-:)- . Name deluje tista glasba kot uspavanka. Spim pa zmeraj 10 ur. Če vstanem prej, potem sem cel dan out in moram malo pospati še doma.
|
|
|
|
nočna ptička in jutranji tič... 9.8.2005 19:50:48
|
|
|
|
india
|
He,kot bi brala svojo zgodbo. Jaz grem dokaj hitro spat, mož pa zelo "zgodaj", tudi tam do 3 ali 4 zjutraj bedi. Vstajava pa potem različno, jaz okrog 7-8 ure,on pa mnogo kasneje ;)
|
|
|
|
nočna ptička in jutranji tič... 9.8.2005 20:05:56
|
|
|
|
Anonimen
|
oba dol padeva okol 10h. med tednom spiva do 6h ker je treba v službo, čez vikend pa če je sreča do 7h ker se pol tisa zbudi. oz sva zmenjena zdej tko da en dan en z njo vstane drug pa lahko še spi, drug dan pa drugi :) mi smo kome na kvadrat. ks bi če bi lahko (da me nihče ne moti)prespala cel dan :) lp, lara
|
|
|
|
nočna ptička in jutranji tič... 9.8.2005 20:22:56
|
|
|
|
Maček Muri
|
Midva sva že taka. Jaz sem ob 10h zvečer koma, moj:love: pa takrat ravno dobro oživi. Zjutraj pa kontra. Ma se navadiš, čeprav spiva skupaj včasih samo kakšni dve uri. Ima svoje prednosti:)- lahko spiš po diagonali, ampak kar se mene tiče je velika slabost to, da težko splaniraš vikende, ker jih dragi posveti spanju do... rajši ne povem. No, pa če ne bo hujšega bo kar šlo.
|
|
|
|
nočna ptička in jutranji tič... 9.8.2005 20:33:37
|
|
|
|
Jančika_
|
Oba sva nočna. Zjutraj pa :((.....
|
|
|
|
nočna ptička in jutranji tič... 9.8.2005 20:38:13
|
|
|
|
Joe
|
Jančika, kaj si ti: ptička ali tič? 8):)-:)-
|
|
|
|
nočna ptička in jutranji tič... 9.8.2005 20:42:26
|
|
|
|
Primoza
|
Morda je to dobro - se manjkrat vidita in bolj kakovosto preživita tisti kratek skupni čas, ki jima je namenjen. Pri nama sva oba jutranja - dokaz je album "starševski dopust".
|
|
|
|
nočna ptička in jutranji tič... 9.8.2005 21:13:01
|
|
|
|
Naja31
|
Midva sva cisto nasprotje. Jaz sem koma ze pred deseto , on prihaja v posteljo bo enih, dveh. No, zjutraj bi pa oba spala do 12h, ce bi bilo mogoce, pa nama zdaj :duda: ne dovoli. Jaz sem na sploh en veliki zaspanko in zdaj prav trpim ker ne morem spati kot vcasih.
|
|
|
|
nočna ptička in jutranji tič... 9.8.2005 21:24:55
|
|
|
|
Nia30
|
Moj :love: je nočni tič, jaz sem pa jutranja ptička. Spat hodim okrog 22.00 Do takrat večer preživiva skupaj, pogledava kak film ali :sloncek:. Ko grem jaz spat pa on pogleda kak film, ki meni ni všeč (kak hudo akcijo ali kaj podobnega) al pa je za računalnikom. Spat hodi okrog 1.00 . Jaz vstanem ob 6.00, on pa med 7.30 in 8.30. Večinoma pa kar ob 7.30 ker ga ne pustim dlje spat :hudicek:
|
|
|
|
nočna ptička in jutranji tič... 9.8.2005 21:25:37
|
|
|
|
taška30
|
Midva sva po naravi oba nočna ptiča (to vem še iz študentskih let), ampak jaz sem zdaj silom razmer manj nočna in hodim spat okoli 23-ih, moj pa še vedno ob enih, dveh, čeprav gre zjutraj v službo. Ne spomnim se kdaj sva šla nazadnje skupaj spat zvečer, takrat me kar malo 'moti' da diha zraven tolk sem se navadila sama zaspat :zmeden:
|
|
|
|
nočna ptička in jutranji tič... 9.8.2005 23:30:47
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
MIdva sva oba nočna ptička. Jaz po RR-ju surfam, moj mož pa lego kocke zlaga... pa ne se mu smejat, pravi, da jih mora posortirat za sina. :)-:)-:)- LP Pi-kica
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?