|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočna ptička in jutranji tič...
9.8.2005 19:46:04   
m_m
... ma recimo no.

Hja kak se mate, če en rad pozno bedi (dela, bere, se uči), ker so to pač, vsaj zame, najbolj ustvarjalne ure; no drugi pa je rad zgodaj pokonci in gre seveda zato rad zgodaj spat. Pa recimo da ob 10ih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.8.2005 19:49:57   
Anonimen
Spat hodim okrog enajstih oz. ko pri Odmevih napovejo rubriko denar (meni totalno dolgočasno, :love: pa samo to čaka), takrat se v postelji obrnem in me v trenutku zmanjka:)-:)-:)-:)-:)- . Name deluje tista glasba kot uspavanka. Spim pa zmeraj 10 ur. Če vstanem prej, potem sem cel dan out in moram malo pospati še doma.

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2005 19:50:48   
india
He,kot bi brala svojo zgodbo. Jaz grem dokaj hitro spat, mož pa zelo "zgodaj", tudi tam do 3 ali 4 zjutraj bedi. Vstajava pa potem različno, jaz okrog 7-8 ure,on pa mnogo kasneje ;)

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2005 20:05:56   
Anonimen
oba dol padeva okol 10h. med tednom spiva do 6h ker je treba v službo, čez vikend pa če je sreča do 7h ker se pol tisa zbudi. oz sva zmenjena zdej tko da en dan en z njo vstane drug pa lahko še spi, drug dan pa drugi :) mi smo kome na kvadrat. ks bi če bi lahko (da me nihče ne moti)prespala cel dan :)

lp, lara

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2005 20:22:56   
Maček Muri
Midva sva že taka. Jaz sem ob 10h zvečer koma, moj:love: pa takrat ravno dobro oživi. Zjutraj pa kontra. Ma se navadiš, čeprav spiva skupaj včasih samo kakšni dve uri. Ima svoje prednosti:)- lahko spiš po diagonali, ampak kar se mene tiče je velika slabost to, da težko splaniraš vikende, ker jih dragi posveti spanju do... rajši ne povem. No, pa če ne bo hujšega bo kar šlo.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2005 20:33:37   
Jančika_
Oba sva nočna. Zjutraj pa :((.....

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2005 20:38:13   
Joe
Jančika, kaj si ti: ptička ali tič? 8):)-:)-

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2005 20:42:26   
Primoza
Morda je to dobro - se manjkrat vidita in bolj kakovosto preživita tisti kratek skupni čas, ki jima je namenjen.

Pri nama sva oba jutranja - dokaz je album "starševski dopust".

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2005 21:13:01   
Naja31
Midva sva cisto nasprotje. Jaz sem koma ze pred deseto , on prihaja v posteljo bo enih, dveh. No, zjutraj bi pa oba spala do 12h, ce bi bilo mogoce, pa nama zdaj :duda: ne dovoli. Jaz sem na sploh en veliki zaspanko in zdaj prav trpim ker ne morem spati kot vcasih.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2005 21:24:55   
Nia30
Moj :love: je nočni tič, jaz sem pa jutranja ptička. Spat hodim okrog 22.00 Do takrat večer preživiva skupaj, pogledava kak film ali :sloncek:. Ko grem jaz spat pa on pogleda kak film, ki meni ni všeč (kak hudo akcijo ali kaj podobnega) al pa je za računalnikom. Spat hodi okrog 1.00 . Jaz vstanem ob 6.00, on pa med 7.30 in 8.30. Večinoma pa kar ob 7.30 ker ga ne pustim dlje spat :hudicek:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2005 21:25:37   
taška30
Midva sva po naravi oba nočna ptiča (to vem še iz študentskih let), ampak jaz sem zdaj silom razmer manj nočna in hodim spat okoli 23-ih, moj pa še vedno ob enih, dveh, čeprav gre zjutraj v službo.
Ne spomnim se kdaj sva šla nazadnje skupaj spat zvečer, takrat me kar malo 'moti' da diha zraven tolk sem se navadila sama zaspat :zmeden:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.8.2005 23:30:47   
Pi-kica 1
MIdva sva oba nočna ptička. Jaz po RR-ju surfam, moj mož pa lego kocke zlaga... pa ne se mu smejat, pravi, da jih mora posortirat za sina. :)-:)-:)-

LP

Pi-kica

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2005 1:12:59   
Annny
Oba huda ponočnjaka:)

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?