|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče piti
27.5.2009 15:29:20   
jabi babi
imam 5,5 mesecev starega dojenčka,ki že pridno papca skoraj vso zelenjavo in sadje,problem pa nastane da noče piti.kaj naj naredim???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče piti
27.5.2009 20:32:21   
Evica22
Nisi edina, ki se ubadaš s to težavo. Tudi naš malček se strašno upira pri pitju, pa sem poskusila že vse: po flaški, kozarček, skodelica, žlička...čaj, voda, sok... Midva se sicer še dojiva, tako da se tolažim, da pač ni žejen. Najbolje je, da vztrajaš in otroku večkrat na dan ponudiš piti. Aja: še najraje od vsega ima vodo, v kateri mu skuham jabolko. Mogoče poskusi to. 

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2009 20:35:16   
kaja02
A se doji???
Pri nas je isti problem, sam da je naša že 9,5 m, in šele sedaj ko je zelo vroče spije kakšno žličko ali dve tekočine ( voda, sok, čaj, ma vse sem sprobala). Ko sem imela P sem vprašala kako je s pitjem, pa mi je zdravnica rekla, da ni nič hudega, saj vso potrebno tekočino dobi s hrano, sadje in zelenjava, juhice...in z dojenjem, in da naj ne skrbim, ko bo žejna bo že sama nakazala da želi piti.user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2009 8:32:44   
jabi babi
ne,ne dojim ga več,hvala za odgovore,če bo žejen bo že pil mije rekla zdravnicauser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2009 20:26:55   
uršula83
Šele zdaj vidim to temo, pa sem že nekje spraševala, ker imamo ENAK PROBLEM. Noče piti NIČ. Ne čaj ne vodo. Kaj naj kupim frutek sok al kaj? Če mu silil se mu pa zaleti in to ornk. 

čakamo že drugi zakladek

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2009 21:49:50   
anckabancka
Evo, naš tudi ne pije nič. Star pa bo 9 mesecev. Sem že sive lase dobila zaradi tega "nepitja"...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2009 10:36:52   
veveričica
brez skrbi  bojo že pili  ko bodo žejni.tudi jaz sem  se zelo živcirala.sedaj pri 9  m je začela piti po slamci  in popije ful.po flaški pa noče niti ml

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?