|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   njegov oče
19.11.2005 16:07:40   
Anonimen
jst mam pa en problem in upam da mi ga boste pomagale rešit..
sem v 8. tednu nosečnosti(prvi otroček)user posted image jaz in moj partner živiva vsak še pri svojih starših-stara sva namreč šele 18/19 let..moja družina je novico o novem članu lepo sprejela,njegovi starši pa še ne vejo. razlog tega je, da je njegov oče mojemu tipu enkrat rekel,da če bom zanosila zdj, je to samo zato da ga bom obdržala(tipa)..ko bo zvedel vem da me bo še težje prenašal.kdaj mu povedati?user posted image
jaz živim v stanovanju pa še 5 nas je v družini, tk da moj tip ne more bit pr ns-ker je premalo prostora..on pa živi v kar veliki hiši in želi da bi večkrat prespala pri njem, ampak ne razume da je men težko bit pod isto streho z njegovimi starši, če imajo tako mnenje o meni..
mislite da bi mogla potrpet in bit večkrat pri njem kljub njegovim staršem,ker drugje ne moreva bit?

love is all around us...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: njegov oče
19.11.2005 18:49:13   
Pupica
Družina more biti skupaj, čeprav je najbolj idealno, da daleč proč od staršev(tvojih in njegovih). Ampak za prebroditev situacije je bolje da ste pri njem, malo stisni zobe, sej ne bosta večno.

Veliko sreče!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2005 21:35:37   
Dejča
Saj mogoče se bodo pa zdaj sprijaznili s tabo, ko je otroček na poti - po prvem šoku se lahko tudi vse obrne. Držim ti pesti!!!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2005 20:30:15   
SABILA
*mene pa zanima a vidva sta se zavestno odločla za otroka   tako kmalu?
*ka če pa se preselita kam (če mata sploh možnost mislim finančno)

praviš da vas je pri teb preveč? kje pa bosta živela ko se bo otrok rodil? če se misliš po otrokovem rojstvu preselit k njemu je boljš da si že zdej postaviš podlago in poskusiš čim boljš vzpostavit stik z njegovim očetom, kajti če se bosta na začetku kregala se bosta tud ko bo otrok, in to bo vplivalo na tvoje, fantovo počutje in vsi bote živčn pa koncu pa mislim da točn veš kdo bo potegnu takratko!

v vsakem primeru pa ti želim najboljšo rešitev!

vsak dan je lahko nov začetek tistega česar si želiš da še lahko narediš v življenju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2005 21:45:10   
smrka
Ljuba dusa anonimna, tako mlada si, pa se mama bos postala verjetno oba brez sluzbe in prihodkov, svetujem ti da se nekregaj in nebodi preponosna, cimprej povejte njegovim starsem in jih poprosite ce bi si lahko uredila pri njih v bajti svoj domek kjer bosta lahko pricakala otroka. Ce bo njegov fotr kaj proti ampak mislim da nebo, ce pa bo, ne jezikaj prevec ker mislim da vam bo vsaka pomoc zdaj dobrodosla.
To je moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

avanture
danuska

ali ste že imeli avanturo za 1 noč?

da (47%)

ne (36%)

ne,ampak nisem proti če bi (7%)

sem odločno proti temu (10%)

Število vseh glasov: 458

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!