|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nizkocenovni letalski prevozniki
14.5.2006 0:38:56   
karmy
a ma katera izkušnje z wizz airom in easyjetom? jaz namreč nimam kreditne kartice, da bi rezervirala online, telefonske pa majo samo iz tujine, nobenega mejla, ma ništa... rada bi prej kupila karto, ker je veliko cenej kot če jo kupim par dni prej user posted image kam se obrnt? na adrio? 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nizkocenovni letalski prevozniki
14.5.2006 2:17:57   
tinatona
Oj!

Evo ti kar jaz povem. Preko neta karte lahko plačaš edino z eurocardom ali visa kartico. No nektere lahko tudi z Diners ali American express. Zakaj pa kakega poznanenga ki ima eurocard ne prosiš da jih kupi namesto tebe? Saj mu ti lahko daš denar takoj... Je pa še ena varianta, da greš na Brnik; tam ima Easyjet svoj šalter in jo tam kupiš (po moje se da). Pa po moje ga ima WizzAir tudi.
Je pa to nova družba pri nas, saj so začeli vozit komaj 1.5. Jaz grem z njimi do Londona naslednji mesec in ce ne bo prepozno ti lahko takrat poročam kako je bilo. Bom pa letela pol tudi z EasyJetom in Britishem (sam to sem že večkrat).

LP Tina

p.s.1:Meni so tokrat kupili karte brat, mami in prijateljica (tako da sem porazdelila stroške).
p.s.2:Pazi kako boš kombinirala polete, saj ne letijo vse družbe na Luton.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2006 11:54:07   
karmy
jzt grem tud nasledn mesec 21.6. in sem že pogledala če gre v luton takrat (wizzair) in sem opazila da trenutno vozi le na dve destinaciji user posted image

pa tiste, ki poznam majo študentske bančne kartice user posted image user posted image moja mama bi pa najraje vidla če ne bi šla... npr. da jzt plačam s tako kartico preko neta, kje jo pol prevzamem? a mi jo pošljejo? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2006 12:14:47   
Dejča
Mi smo že leteli z njimi, ni bilo nobenega problema - tudi za ostale letalske družbe plačamo kar preko neta, ti nato pošljejo nekak voucher/karte, s katerimi potem na letališču dobiš karte.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2006 12:15:54   
karmy
nope..niti moji starši nimajo mastercarda user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2006 12:44:30   
Anonimen
Vprašaj še na Adrio ali Croatio (če si blizu Zagreba). Večkrat imajo tudi oni akcije in ponujajo zelo ugodne karte (npr. 79eur, 99eur,...) za določene destinacije.
Če dodaš še prevoz, ki ga plačaš z oddaljenega letališča nizkocenovnega prevoznika, si lahko na koncu finančno na istem.
Držim pesti, da najdeš kaj ugodnega user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2006 14:40:32   
karmy
adria ima za dva mesca popolnoma razprodane karte za anglijo user posted image so me napotili k easyjetu ali wizzair ali pa ryan air ( tukaj pa morm it u graz al pa v trst, pa še to pristaja samo v stranstedu - 2 uri proč. luton je pa 1 uro stran. saj so še druga letališča bližje, a kaj k ne vozijo v slovenijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2006 17:08:56   
tinatona
Oj!

Pol je pa edina možnost da se en dan odpelješ na Brnik in tam na šalterju kupiš. Al pa če greš v kakšno turistično agencijo se pozanimat če ti jih lahko kupijo. Boš pa mogla najbrž nekaj malega provizije jim plačat. Jaz sem jih prvič (leta 2003) kupila preko agencije Exotica tours (nasprti Tivolija). Pa če boš pohitela jih imajo zdaj pri Wizz Air po €15 (če bi jaz zase kupovala z user posted image bi me prišle €124 povratne karte).

LP Tina

p.s.1:Boš šla pa ravno en dan pred mojim prihodom v Lubljano.
p.s.2:Če bo prilika se ti oglasim iz Lerwicka (če bo learning centre odprt) na ZS in ti sporočim kako sem letela z WizzAirom.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2006 17:53:31   
karmy
neki sem brala da včasih na meji zahtevajo dovoljenje od partnerja da gre lahko otrok s tabo... kaj je s tem? user posted image

ja bom šla že ta tedn po karto. tudi za wizzair. a misliš da bo kaj dražja karta na šalterju, kot rezervacija preko neta?

ja, takrat bom mela že svoj britanski telefon user posted image user posted image takoj prvi dan ali pa drugi dan ga grem kupit user posted image drgač pa sem zvedla da je internet v knjižnici zastonj, tako da ti bom lahko odgovorila user posted image

< Sporočilo je popravil karmy -- 14.5.2006 17:55:09 >

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2006 19:01:20   
tinatona
Oj!

Ja po moje zna bit karta malo dražja (ni pa nujno). Ne vem, ker se tega nisem nikol posluzila. Sem pa enkrat v Celovcu za RyanAir spraševala, ker sem (zahvaljajoč prijateljici, ki (NE)pozna bližnjico do letališča) zamudila prijavo, in je bila cena svinjsko draga (seveda ce sem jo pa rabila za naslednji let).

Mah po moje ti ne bi smel težit zaradi malega. Ima tvoj priimek? Jaz se zaradi tega sploh ne sekiram, itak se user posted image piše po meni (očetovstva pa itak nimamo urejenega). Ja večina knjižnic ima ˝learning centre˝ z zastonj dostopom na internet; tako da če bo le možnost se ga bom v Lerwicku poslužila in ti odpišem.

Jaz bom tud verjetno vzela predplačniško kartico za čas bivanja, saj se mi zdi brez veze nabijat Mobitelov račun. Domačim javit se pa tud moram.

No pol se pa bereva.

Zdaj pa šibam malemu večerjo kuhat.

LP Tina

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2006 19:25:15   
karmy
nima mojga priimka user posted image user posted image bo treba rojstni list fotokopirat, pa vsepovsod okol nost... zdej mi je ful žal da mu nisem dala svojga.. k bi vsaj mu spremenila user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.5.2006 21:00:02   
Anonimen
Od Stansteda do Londona je ena ura, ce ne se manj z busom. Do Ronchija je pa mal dlje kot do Trsta, mi smo vozili uro dvajset, ce se ne motim.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.5.2006 22:15:13   
tinatona
Oj!

Pol pa vzami kopijo rojstnega lista za vsak slučaj, ampak po moje ne bo krize.

Pa sporoči če ti bo uspelo karte dobit.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.5.2006 9:56:21   
karmy
joojojojojojoj! karto mam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?