|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nizka posteljica in porod
8.12.2010 12:57:57   
slama
Danes na pregledu, sem v 26. tednu, se je izkazalo, da se je od zadnjega pregleda v 22. tednu posteljica premaknila čez MV za 7mm, prej je bil tik ob MV.
Dala me je na bolniško. Nič pa ni komentirala, kaj se lahko zgodi oz če se to lahko še spremeni, samo, da naj počivam in ne dvigujem težkih stvari.
Zanima me, če ma katere podobne izkušnje oz kako je potem s porodom, če posteljica delno prekriva MV. Ali se takoj odločijo za CR ali "poskusijo " po naravni poti? In, ali je to razlog za prezgodnji porod?
Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nizka posteljica in porod
8.12.2010 13:01:00   
Klemy82
Ojoj, ja upam,da se ti bo posteljica do konca dvignila... Drugače pa, če boš imela posteljico čez mv, ti bodo šli delat CR, ja. 

Jst.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2010 13:51:17   
Sa.Ka
Kot pravi predhodnica. Sama sem imela tudi rizično user posted image , na koncu sem šla celo žez rok. Naravni porod. Je pa res, da sem zeloi veliko počivala.user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2010 20:22:06   
tanjusi
Pa je mogoče katera zakrvavela ? Pri meni je tudi sum na nizko posteljico in se najbolj bojim krvavitve....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2010 20:44:34   
biga
Jaz sem imela nizko ležečo posteljico, ki pa se mi je proti 30. tednu dvignila, samo sem bila vseeno od 25. tedna do poroda na bolniški. Nisem smela dvigovati težkih stvari, pa spolne odnose mi je ginekologinja prepovedala. Hvala bogu nisem nikoli zakrvavela in tudi rodila sem po naravni poti.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2010 9:04:54   
PC Baby
Jaz imam nizko posteljico (33.teden) in bom imela CR. niso mi pa rekli, da moram počivat ali drugače pazit. Mogoče zato, ker bom že itak imela CR.
Edino ne vem, a je to razlog za bolj zgodnji porod, ker imam doma že enega malčka in smo brez varstva in če bi se to zgodilo nepredvideno, bi imeli velik problem kam ga dat.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2010 9:26:33   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Jaz imam nizko posteljico (33.teden) in bom imela CR. niso mi pa rekli, da moram počivat ali drugače pazit. Mogoče zato, ker bom že itak imela CR.
Pa ti posteljica v celoti prekriva ustje MV ali delno? Kdaj so se odločili za CR?

Edino ne vem, a je to razlog za bolj zgodnji porod, ker imam doma že enega malčka in smo brez varstva in če bi se to zgodilo nepredvideno, bi imeli velik problem kam ga dat.

Zaradi zgodnjega poroda pa je bilo meni rečeno, da v primeru krvavitve takoj v porodnišnico in večino jih zadržijo notri, ker naslednji krvavitvi, ki je zelo verjetna, sledi porod. Krvavitve pomenijo, da se je posteljica začela luščit (ne vem kako se strokovno temu reče). S počivanjem pa se to delno preprečuje ...

Upam, da nisem katere preveč prestrašila. Da bomo zdržale do konca user posted image
srečno.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2010 9:55:58   
tanjusi
http://med.over.net/forum5/read.php?19,6620806,6620806#msg-6620806

NEKAJ za malo tolažbe, vse je še možno....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

kovid
Lelly28 RR

se boste ceplili proti corona virusu?

da (23%)

ne (52%)

sem že cepljen/a (26%)

se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!