|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nizka posteljica
2.4.2008 14:14:01   
Vali 81
bila sem na morfologiji in mi je ginekolog reku, da imam nizko posteljico. zanima me kaj to pomeni in, če je kaj nevarno za mojo pikico sicer sem v 21 t. ginekologa pa imam šele 9.4 pa me zanimajo vaše izkušnje, ker g. na morfologiji mi ni hotel nič povedat opravu je svoje delo in ko sem ga nekaj spreševala je kar vstal s svojga stola in odšel iz ambulante.
hvala za vaše mnenje pa lep pozdeav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nizka posteljica
2.4.2008 14:55:08   
AnciM
Meni je g razložila, da ni nobene panike, kje je posteljica, dokler posteljica ne prekrije materničnega vratu. Problem nastane takrat ko zleze čez vhod in se zato user posted image ne more rodit. Sledi CR.

(odgovor članu Vali 81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2008 17:40:54   
bastian111
Tudi jaz imam posteljico čisto nisiko ,sega do MV kar po pripovedi zdravnikov še ni navarno.Sem v 25 t nosečnosti.Upam da se bo dvignila ttja do 28 t .Če ne potem mi grozi predčasen porod.Upam kar za obe da bove donosile čim blizu PDP.Lp

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2008 17:52:54   
Vali 81
enako želim tudi jaz tebi in nestrpno čakam va sredo da se pogovorim z mojo g. in mi razloži zakaj točno gre upam pa na vse najboljše za vse ki smo v tem položaju

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2008 18:10:30   
biga
Jaz sem imela nizko ležečo posteljico, zato sem bila od konca 4. meseca nosečnosti na bolniški. Vseskozi me je tiščalo navzdol. Nizko ležeča posteljica ni nevarna, če sega le do roba materničnega vratu. Če se premakne čez, kar se reče predležeča posteljica, pa ponavadi rodiš s carskim rezom, ker otrok ne more ven. Nekje do 28. oz. 30. tedna oz. z rastjo otroka naj bi se posteljica pomikala navzgor, kar se je zgodilo pri meni. Čeprav sem se skozi bala gibati, hoditi na sprehode, ker me tako tiščalo dol, kot da bom gliha kar rodila, sem rodila en dan čez rok. 

(odgovor članu Vali 81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2008 13:50:19   
jana84
Imam "podoben" problem. Sem v 14. tednu in posteljica (zadnja stena) je čez ustje. Moja G mi je rekla, da se to vse popravi samo od sebe, sam spolne odnose nama je odsvetovala.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2008 9:30:34   
žanai
Pozdravljenje!
V prvi nosečnosti sem imela nižje ležečo posteljico, ampak se je z rastjo maternice lepo dvignila in odmaknila od materničnega ustja.
Upoštevajte, kar vam reče ginekologinja in upajte na najboljše. Saj bo. Previdnost ni odveč.
Pozdravček!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?