Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nizka posteljica-pomagjte 1.8.2006 8:09:51
|
|
|
|
fipi
|
Jaz sicer nisem krvavela ampak posteljca je pa bila čist nizko. G. mi je rekel, da moram čim več ležati in noge v luft oz. gor po steni držati in sem ga ubogala, pa je fajn pomagalo.
|
|
|
|
RE: nizka posteljica-pomagjte 1.8.2006 8:22:21
|
|
|
|
cmrucek
|
Jaz sem tudi krvavela v 10t, sicer malo, potem sem v 13t dobila še krče, in še potem do cca 15t me je vse tako zelo bolelo in tiščalo dol, čim sem vstala, da sem komaj prišla do WCja in nazaj. No, potem pa se je stanje začelo izboljševati in sem se iz meseca v mesec bolje počutila, na koncu sem čisto normalno hodila okrog- si predstavljam, da se večina tako počuti celo nosečnost . Vse se je srečno končalo, imava čudovitega sina, ki bo zdaj star 7t. Nizka posteljica se, mislim da vsaj v 95% primerov, nekje do 28t dvigne, tako se je meni, in obstaja velika verjetnost, da se bo tudi tebi - držim pesti!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
vtikanje23tinaali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?da,ker potrebujem nasvete (
5%)
ne,ponorim! (
11%)
se ne vtikajo (
14%)
pustim do neke meje (
45%)
ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (
25%)
Število vseh glasov: 506Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!