|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nizka lega glavice
18.3.2014 18:36:31   
Megy99
Pozdravljene. Sem 20. tednu nosečnosti. Danes je ginekologinja na morfologiji videla, da otrok z glavico leži zelo nizko in da moram počivat, dala me je na bolniško do naslednjega pregleda, ki bo čez tri tedne.
V teh treh tednih mi je naročila da vsak dan vzamem po 2 tableti buscopana. Zdaj sem pa v dilemi kajti v navodilih piše, da za nosečnice ni priporočljiv??!! Ima katera izkušnje? Meni se zdi tri tedne po dva tableta na dan kar dolga doba... Predlagala mi je tudi magnesol, tega bom seveda pila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nizka lega glavice
18.3.2014 19:13:31   
bucka*
Nimam izkušenj s temi tableti, vem pa, da zdravniki presodijo tveganje. Če tebi bolj pomaga, kot je za plod škodljivo... Vem tudi, da so tableti najbolj prepovedani v prvih treh mesecih, ko otroček razvija organe. Potem samo še rastejo...

Sem pa sama imela neke tablete za želodec v začetku nosečnosti, pa jih nisem hotla jemat. Potem se je nekako uredilo samo od sebe, je pa res da moj želodec načeloma ni škodil plodu. Presodi sama, ali pa poišči drugo mnenje...

(odgovor članu Megy99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nizka lega glavice
19.3.2014 15:08:49   
bskrle
buscupan je tipično zdravilo za nosečnico, če ga je predpisala G, ga jemlji.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?