Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nizek pritisk in glavoboli 6.8.2007 15:12:05
|
|
|
|
lotty4
|
Sem v 17 tednu nosečnosti. Po vseh nenormalnih simptomih nosečnice, se je končno vse umirilo, pojavili pa sta se dve drugi težavi, ki me močno motita. Že pred nosečnostjo sem imela dokaj nizek pritisk, pa se je dalo živeti. Sedaj pa mi grozno pada danes sem ga namerila 90/60, počutim se kot ožeta cunja, sploh nimam pojma kaj naj počnem s sabo, ker si grem na živce. Počnem vse možne stvari, da bi se vsaj malo dvignil pa nič ( gibanje, občasno kokakola, soljena hrana bolj kot običajno...). Se pa že tretje jutro zbujam z močnimi glavoboli, z njimi tudi zaspim. Ne jemljem nobenih zdravil proti bolečinam. Zanima me če je med nizkim pritiskom in glavobolom kakšna povezava, pa če mogoče uporabljate še kakšno drugo metodo za dvigovanje krvnega tlaka.
|
|
|
|
RE: nizek pritisk in glavoboli 6.8.2007 15:18:05
|
|
|
|
kofetek2010
|
moj je še nižji od tvojega - če imam 90/60 imam že visokega meni pomagajo bele kave (v nosečnosti sem spila max.2 na dan) ja, in pri meni sta glavobol in nizek pritisk tud povezana
|
|
|
|
RE: nizek pritisk in glavoboli 6.8.2007 15:21:56
|
|
|
|
hokejistka
|
Moj pritisk znaša 85/55 in se sploh ne počutim slabo. Sem v 21. tednu. Spij še kakšno kavo (belo) in pazi, da spiješ 2 l tekočine na dan ter da se giblješ- min. 20 min lahke telovadbe na dan. Drugače ni pa tudi nič hudega, če proti glavobolu vzameš kakšen Lekadol. Srečno!
|
|
|
|
RE: nizek pritisk in glavoboli 6.8.2007 15:33:46
|
|
|
|
Anonimen
|
tud jaz sem danes čist utrujena.. Najbrž tud zato, ker sem prvi dan v službi po dopustu... Ampak vseeno, malenkost čutim glavobola, utrujenost....
|
|
|
|
RE: nizek pritisk in glavoboli 6.8.2007 17:09:06
|
|
|
|
Marogica
|
Je možno, da si v nosečnosti prenehala piti kavo? Kava namareč viša pritisk, če pa si na kavo navajena, pa je naenkrat ne bi pila več, lahko to povzroča glavobole. Govorim za takšne, ki spijejo dnevno več kot 3,4 kave. In ja, nizek pritisk in glavobol je povezan, samo ne vem, kako. Pogovori se zdravnikom, osebnim ali ginekologom.
|
|
RE: nizek pritisk in glavoboli 6.8.2007 20:13:17
|
|
|
|
Naja30
|
Pogovori se s svojim G. Jaz tudi mislim, da je povezava med nizkim pritiskom in glavobolom, no vsaj pri meni je. Drugače pa - veliko počivaj!
|
|
|
|
RE: nizek pritisk in glavoboli 7.8.2007 11:50:32
|
|
|
|
TinaUros
|
Pozdravljena Seveda je povezava. Tudi sama imam zelo nizek pritisk, da je pa še slabo vreme...ojoj, komaj vstanem iz postelje in seveda je zraven tudi glavobol. Je pa nizek pritisk za nosečnost doborodošel, tudi če je prenizek, kajti tako je posteljica bolj prekrvavljena. Za nosečnico pa ni nevaren, vsaj dokler nima težav v smislu omedlavic. Lp Tina PS: Če so glavoboli prehudi, popij belo kavo, pa pejdi počivat v mir in temo. Boš videla, da bo pomagalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?