Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nizek nosečniški hormon 20.1.2006 13:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti si pa res cudna. "Joj kako sem vesela, da je bilo vse v redu"- potem pa pises o nizkem nosecniskem hormonu. To ze ne more biti v redu in JA lahko gre za izvenmaternicno nosecnost. Mi je pa cudno, da vse svakinje, tasce in ne vem se kdo bere ta forum..
|
|
|
|
RE: nizek nosečniški hormon 20.1.2006 14:15:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko prvo sem napisala na koncu posta, napisala pa sem: upam, da bi le bilo vse vredu. Kar se pa tiče veselja, pač nisem bila čist prepričana , če je res glede izven maternične nosečnosti. Če ne znaš brat se pa nauči.
|
|
|
|
RE: nizek nosečniški hormon 20.1.2006 14:22:57
|
|
|
|
Anonimen
|
a me bos ti naucila k... f.......
|
|
|
|
RE: nizek nosečniški hormon 20.1.2006 14:24:17
|
|
|
|
KMALU
|
Ti ali je nosecnost izvenmaternicna ali ne , se da ugotoviti v nekaj dneh. Vsak dan se da kri in ce hormon narasca, potem je vse v redu, ce pa ne pa gre ponavadi za izvenm. nosecnost, ker zal pomeni, da mora priti do ciscenja...
|
|
|
|
RE: nizek nosečniški hormon 20.1.2006 14:28:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, Kmalu. Mislim da so ji hormon samo enkrat pregledali, sedaj pa bo morala v ponedeljek v bolnico na daljne preiskave.
|
|
|
|
RE: nizek nosečniški hormon 20.1.2006 14:36:51
|
|
|
|
Lili2
|
Očitno je nosečnost še zelo zgodnja, karkoli glede tega ji lahko odgovori G, lahko tudi ti pokličeš in vprašaš svojo G informativno glede tega, sicer je pa tako kot je rekla Kmalu, kri ti lahko pokaže vse, pa tudi UZ. Jst full upam, da bo reeees vse ok, ne se sekirat, še najmanj pa na neka kritiziranja kle na forumu, k se spomne ena anonimna neki nate usajat, halo k......f....... itd, ne spadajo na forum o materah in otrocih. Tuki smo zato, da si pomagamo in delimo izkušnje, ne pa da se usajamo na nekoga, ker je nakaj napisal, kar ti ni jasn al pa všeč. LP
|
|
|
|
RE: nizek nosečniški hormon 20.1.2006 14:54:52
|
|
|
|
yennika
|
Se popolnoma in 100% strinjam s tabo lili. Mislim, res nesramno, da se nekateri pogovarjajo na takem nivoju. Očitno nekdo rabi pomoč!!!!! Za piko na i pa postanejo takrat anonimni! Žalostno....
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?