|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nizek nosečniški hormon
20.1.2006 13:26:10   
Anonimen
Moj sinko bo mogoče dobil bratranca ali sestrično. Zakaj mogoče, ker ima svakinja nizek nosečniški hormon, tašča je neki rekla, da lahko gre za izvenmaternično nosečnost. koliko vas je imelo nizek nos. hormon in kako se je vse skupaj izteklo.

Ps anonimna sem zato, ker lahko da tudi svakinja obiskuje ta forum, pa jaz še nebi smela vedeti za njeno nosečnost. Joj kolk sem vesela, da bi le bilo vse vredu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nizek nosečniški hormon
20.1.2006 13:49:29   
Anonimen
Ti si pa res cudna. "Joj kako sem vesela, da je bilo vse v redu"- potem pa pises o nizkem nosecniskem hormonu. To ze ne more biti v redu in JA lahko gre za izvenmaternicno nosecnost.
Mi je pa cudno, da vse svakinje, tasce in ne vem se kdo bere ta forum.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2006 14:15:17   
Anonimen
Ko prvo sem napisala na koncu posta, napisala pa sem: upam, da bi le bilo vse vredu. Kar se pa tiče veselja, pač nisem bila čist prepričana , če je res glede izven maternične nosečnosti.

Če ne znaš brat se pa nauči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2006 14:22:57   
Anonimen
a me bos ti naucila k... f.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2006 14:24:17   
KMALU
Ti ali je nosecnost izvenmaternicna ali ne , se da ugotoviti v nekaj dneh.
Vsak dan se da kri in ce hormon narasca, potem je vse v redu, ce pa ne pa gre ponavadi za izvenm. nosecnost, ker zal pomeni, da mora priti do ciscenja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2006 14:28:46   
Anonimen
Hvala, Kmalu. Mislim da so ji hormon samo enkrat pregledali, sedaj pa bo morala v ponedeljek v bolnico na daljne preiskave.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2006 14:36:51   
Lili2
Očitno je nosečnost še zelo zgodnja, karkoli glede tega ji lahko odgovori G, lahko tudi ti pokličeš in vprašaš svojo G informativno glede tega, sicer je pa tako kot je rekla Kmalu, kri ti lahko pokaže vse, pa tudi UZ. Jst full upam, da bo reeees vse ok, ne se sekirat, še najmanj pa na neka kritiziranja kle na forumu, k se spomne ena anonimna neki nate usajat, halo k......f....... itd, ne spadajo na forum o materah in otrocih. Tuki smo zato, da si pomagamo in delimo izkušnje, ne pa da se usajamo na nekoga, ker je nakaj napisal, kar ti ni jasn al pa všeč.

LP

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2006 14:54:52   
yennika
Se popolnoma in 100% strinjam s tabo lili.

Mislim, res nesramno, da se nekateri pogovarjajo na takem nivoju.
Očitno nekdo rabi pomoč!!!!!

Za piko na i pa postanejo takrat anonimni!user posted image
Žalostno....user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2006 14:56:43   
yennika
Aja, pa še nekaj. Če ti tema ni všeč, jo pač enostavno preskočiš. Kajne?

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?