malamalinca
|
in po 4 dneh zamude sem naredila baby check mini...dvakrat...in je Malamalinca (bivša kesora) sem noseča, v tretje, oz.v četrto, če štejem še IMN pred tremi meseci... Za vse tiste, ki še (ne) čakate na naj napišem nekaj zgodnjih znakov, ki sem jih jaz pri vseh štirih nosečnostih imela, oz.jih imam: -pojavili so se mi mozolji in to že kmalu po oploditvi -zelo se mi mastijo lasje -zadihanost že ob najmanjših naporih, kakor je npr.hoja po stopnicah... -zoprnija, ki je trajala od oploditve naprej ene 14 dni -špikanje v jajčnikih -napihnjen trebuh -boleče in povečane dojke (kot bi bile ob strani zatečene), zelo občutljive bradavice -glavoboli -nenadna slabost, ki zelo hitro mine, predvsem v popoldanskih urah ali zvečer -lulanje kar naprej, po malo To so znaki, ki so se mi pojavili že pred izostankom menstruacije.Če se spomnim še kakšnega, vam napišem. Moj si tako želi to najino tretjo pikico, da mi še kar ne verjame, da sem noseča in sem mu rekla, da bom danes še enkrat naredila clear blue, ker verjame več ali manj samo temu testu. Upam samo, da ne bo tako kot prejšnikrat, ko sem 5 dni vedela, da sem noseča, potem pa začela krvaveti, ker sem imela izvenmaternično nosečnost. Lep pozdrav vsem in držim pesti za vse tiste, ki imate v planu LP
|