|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nisem srečka nosečka
20.11.2004 15:04:31   
natasaxy
:hudicek:No, po enem tednu zamude je prilšla:((:((. S parterjem poskušava od septembra pa še nič. Vem, da še ni panike za žalost, vendar se mi pojavlja drugo vprašanje. Do sedaj sem imela M vedno redno na 28-30 dni. Sedaj od septembra naprej pa ko poskušava narediti bebico:duda: sem jo dobila na 35 dni. Zj pa ne vem točno, kdaj bo spet naslednja, al na 28 al na 35 dni. Tko težko si zdej predstavljam kdaj točno bodo plodni dnevi
:rozica:Sej me prbližno razumete a ne? Bojim se, da ravno takrat ko bodo primerni dnevi ne bova dosti aktivna. No pa en lep gorenjski pozdravček.;);)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nisem srečka nosečka
20.11.2004 15:08:40   
Jančika_
Pri meni je bilo podobno. Prej sem imela M dokaj redno na 35 dni, ko pa sva se odločila za akcijo, se mi je vse pobrkalo in mi je vsak mesec ful zamujala. Živci! No, uspelo je sedmi mesec.

Vidiš, zdaj pa imata izgovor, da sta vsak dan v akciji, ker ne veš točno, kdaj je nabolj primerno:)!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nisem srečka nosečka
20.11.2004 15:16:34   
Anitka
Natasaxy!

Nikar bit preveč žalostna in še manj se obremenjuj s plodnimi dnevi. Čim manj misli na to in bodita pridna nekje na dva dni pa bo. Je čisto dovolj, saj vojački počakajo na akcijo v tebi tudi do 3/4 dni. Želim ti, da vama čimprej uspe in en lep pozdrav v gorenjski konec!

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nisem srečka nosečka
20.11.2004 15:19:50   
emaa
Ne se žalostit, jaz imam tudi zmešan cikel, sploh po ss, enkrat točno na 28 dni drugič na 38, tako, da :sloncek::sloncek: , ko je možnost, slej ko prej se bo kaj prjel.

LP

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nisem srečka nosečka
20.11.2004 16:50:01   
Anonimen
Pozdrav dekle:stres,stres,preveč na to misliš,tudi psiha veš upliva na plodnost.Relaks,če se le da,pa ne preveč intenzivno mislit seveda,če se le da.Držim pesti za tvojo uspešno pot do:duda:Neva:rozica:

(odgovor članu natasaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   nisem srečka nosečka
20.11.2004 17:47:53   
tanja15e
Pozdravljene:zajcek:

kar nekaj časa že surfam po RR tako, da sem se mogla registrirati:miska:
Skratka sem čisto nova med vami, ampak vseeno ti lahko povem, da se tudi midva že trudiva od semptembra in nič:zmeden::((, vem, da še ni panike,se pa strinjam z redno :sloncek: na 2 dni in obilo dobre volje:) ter pozitivnega razmišljanja pa mora biti, a ne? :modri::roza:
pozdrav
tanja:bravo:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nisem srečka nosečka
20.11.2004 18:14:52   
cmokec
za natasaxy - bos vidla, da ti bo ratal, tko k vsem. Ciklus ti pomoje zamuja zaradi psihe. Pr men je pa čist drgač. Jest mam pa cilkus isto, ampak sem od O do :hudicek: tko napihnena v trebuh, da sem pol se bol razočarana.

Ampak nam bo uspel, jest vem, da nam bo.

Za tanja15e. Teb pa eno lepo dobrodošlico. Nas bo več, pa bomo več vedle, pa se mal nasmejale, pa nam bo lažje. DOBRODOŠLA. Želim ti, da bi bila kmal 9nebesa strebučkom. Naprimer taka :nosecka:

Za veteranke in ostale pa:rozica::rozica::rozica:

cmokec

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nisem srečka nosečka
20.11.2004 18:41:14   
Sandra*
Ojla! Tut midva delava na:duda: pa se že od avgusta ni nič prijelo. Tolažm se s tem da mogoče zato ker sem do avgusta jemala kt zj pa upam da BO, čimprej!:hudicek: je ravno včeraj odšla in upam da jo zdj čim dalj ne vidim, vsaj tistih 9 mescov, al mau več! Jst sm mela:hudicek: k sm jemala kt točno na 28, zj jo mam pa čist kokr je, 28, 30, nazadne je prišla šele 37 dn, ampak sm jo že nestrpno čakala, ker so vsi mogoči testi pokazali sam eno črtico! Upamda bo decembra kj več sreče! Vsem :pujs::pujs::pujs:pa da čimprej pride:duda: da bomo pol use srečke nosečke in to čimprek! Velik sereče punce, pa se več aktivnih plavalčkov in :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nisem srečka nosečka
20.11.2004 20:11:34   
snežinka *
Ne se preveč sekirat, ker ravno sres vpliva na vse dogajanje v telesu. Vem da obstaja test za plodne in neplodne dni in je naprodaj v lekarnah. Lahko se uporablja,ker potrebuješ le slino ali malo sluzi iz nožnice. Mogoče bo pomagal tebi in še kateri.

Predvsem pa ne se s tem obremenjevat,pa se bo kar zgodilo.

L.P.:metulj:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nisem srečka nosečka
20.11.2004 22:37:46   
Anitka
Dobrodošle naše nove soborke!

Upam, da am vsem po vrsti čimprej uspe in da ne boste še ve ratale fosilke, kot me nekatere z mano na čelu.

A po testih ste spraševale? Nekatere smo jih naročile iz ZDA na http://www.testsforless.com ker obstaja zelo ugodna varianta. Pri nas taki testi stanejo kar precej, tam jih pa dobiš 25 O + 5 za nosečnost za 26,50 USD. Sicer pa punce pustite zaenkrat še vse te teste in računanja. Zrelaksirajte se, odmislite vse skupaj imejte se rade, pa dobrim decembrskim možem napišite kako pisemce;)

Želim vam veliko sreče in kmalu na :roza::modri:

Anitka:metulj:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?