avsa
|
Vem, da se je o temi "mamin sinček" tu že veliko pisalo. Nisem prepričana, ampak bojim se, da imam tudi jaz takšnega fanta. Nimam izkušenj s tem. Naštela bi kar nekaj dejstev in prosila vas za mnenja. - star je 34 let in živi sam z mamo, ki mu kuha, pere... - jaz sem ločena in imam otroka, ko se pogovarjava o skupni prihodnosti se več časa pogovarjava o njegovi mami, kot o mojih otrocih, (kako bo vse sprejela...) - ko sem sama cel vikend in sta otroka pri očetu, ne more preživeti celega vikenda pri meni, ker je mama osamljena in ko sva se nekoč zmenila, da bo soboto imel kosilo pri meni, je v istem trenutku klical mamo, ji to povedal in obljubil, da v nedeljo bo pa jedel pri njej, - zgodilo se je, da sem mu neko nedeljo rekla, da komaj čakam večera, da bova skupaj pogledala eno oddajo, pa je rekel, da ne more, ker je mami obljubil, da bosta gledala skupaj, - na čistem začetku sva se enkrat razšla, ker je vedel, da bo mamo prizadelo, ko bo izvedela, da imam otroka, - neko soboto sva šla v Celovec po trgovinah, sem pričakovala da bova med drugim pogledala kakšno sexi spodnje perilo.... pa ni bilo nič od tega. Karkoli sva gledala je bilo: to more mama videt, mamo moram pripeljat gor, mama bi to potrebovala, mami bi to bilo všeč. Da ne omenim, da jo je želel presenetiti in ji kupiti trenirko in sva dve uri iskala primerno... - se zgodi, da me pokliče in reče da nima čas prit k meni. ker gresta z mamo na obisk k stricu..., - če ga pokličem zjutraj, kdaj se vidiva popoldan, mi reče, da more najprej priti domov, da vidi mamine plane, potem me bo pa poklical da se zmeniva, - nekoč mi je povedal en mamin stavek, ki ga nikakor ne morem pozabit: A zdaj pa že vsak dan hodiš k nje, kar naenkrat boš pa rekel, da se seliš. Meni se zdi, da je s tem stavkom jasno povedala naj si tega ne dovoli. Če mu rečem, da se mi ne zdi to zdrav odnos to zanika. Pravi, da odkar je umrl oče pač on skrbi zanjo, enostavno jo ima rad in rad kaj stori zanjo in jo osreči. Spoznala je še nisem. Zdaj pa ne vem, ali sem le panična in prezahtevna ali pa je tukaj res kaj narobe. Prosim za vaša mnenja in nasvete. Hvala vnaprej.
|