Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ninica pri 18mesečnemu otroku 15.6.2006 18:34:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Po moje je to kr neka fora . Naš ima zadnje dni prebliske, da hoče dudo in pikapolonico (njegova ninica) tudi takrat, ko ne spi - in ker to ne pride v poštev, hoče v posteljo in tam leži in se carta in se dela, da spi .
|
|
|
|
RE: ninica pri 18mesečnemu otroku 15.6.2006 19:11:51
|
|
|
|
Mojca P.
|
NO, pri nas imamo pa skoraj stiri-mesecnika in skoraj dve-letnika in je zadeva podobna. Za ninico ima majhen pojstercek in seveda dudico in komaj ga prepricamo, da je to samo za spat. Je imel pa par dni celo obdobje, ko je prav vztrajno nosil po stanovanju zraven se svojo odejo. Groza . Vsaj pri nas verjamem, da je te povezano z Jakom...hkrati imamo tudi tezave pri spanju pa jih prej nismo imeli), ker mu ni za spat v svoji postelji in sobi, ker je Jaka pac v spalnici pri nama. Vsekakor isce pozornost, na naso smolo pa z vsemogocimi traparijami, ignoriranjem,...to je neke vrste ljubosumje,ampak vse v mejah normale.
|
|
|
|
RE: ninica pri 18mesečnemu otroku 15.6.2006 21:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
da se zbudi, je buden pol urce, potem pa že teče v sobo in hoče dudo in ninico ...in s tem pol hodi po stanovanju..... Pri nas se zadnji mesec tudi to dogaja. Zgleda,da res pride to eno obdobje.
|
|
|
|
RE: ninica pri 18mesečnemu otroku 15.6.2006 21:12:41
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi moj 1,5 letnik spi z dudo in kužkom, ki je njegova ninica. Mene bolj skrbi, kako pride tvoj malček do tvoje pižame? To najbrž pomeni, da spi pri tebi v postelji, če prav razumem. Najbrž pa vpliva rojstvo drugeg aotroka na njegovo obnašanje. Bo prešlo, če ne jutri, pa čez kakšni dve leti...
|
|
RE: ninica pri 18mesečnemu otroku 15.6.2006 22:09:13
|
|
|
|
Pilar
|
Mene bolj skrbi, kako pride tvoj malček do tvoje pižame? To najbrž pomeni, da spi pri tebi v postelji, če prav razumem Ta pižama je v njegovi pojsteljici. kjer Jure tudi spi. S tem pa res nimamo problemov. Hvala Bogu. Do pižame pa pride, ker jo enostavno potegne skozi tiste špranje pri ograji.
|
|
|
|
RE: ninica pri 18mesečnemu otroku 16.6.2006 0:19:02
|
|
|
|
žiža
|
Pri nas je isto kot pri Jančiki. Kar sredi dneva, igre... se zmisli in začne klicat zajca in duduo, ki ju ima le za spanje in potem kr pri postelji čepi in tuli ko pes v luno.
|
|
|
|
RE: ninica pri 18mesečnemu otroku 20.6.2006 8:03:25
|
|
|
|
c7
|
Kako otroci pridejo do pižame? Ko je bil star enih 8 mesecev, in se je vedno zvečer zbudil, ko sem ga hotela dati v posteljico in me vlekel za pižamo, sem mu nekoč slekla pižamo, in mu dala. In je čudežno delovalo. Takrat jo je vzel za svojo (pižamo sem 1x oblekla, da je dišala po mami, potem pa dala njemu). Danes je star 4 leta, pa jo še vedno nosi zvečer spat. Ampak ne katerokoli, ampak točno eno. Tako, da je že vse raztrgana, ampak je še ne da. V tem nisem iskala kakšnega globjega pomena. Ko je bil mlajši, mu je to bila vez z mano, sedaj ko je večji, pa jo v kakši žalosti tudi poišče, spat pa obvezno. Nikoli pa ni imel kakšne druge igračke, ki bi ga stalno spremljala, ampak vedno kaj drugega, mamina pižama pa je ostala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......