Gina
|
Kaj pa vem, če te kritizirajo za vse, kar narediš, pač ničesar več ne naredi. Nikar se ne dokazuj, ker se ne moreš dokazat. Če tudi tvojega ne marajo, potem je to še kar ok zate, čeprav se čudno sliši. Ampak moja bivša tašča, za katero tudi ne bi bila nobena dobra, je še moža ščuvala proti meni. Pazi, če to dela. Slej ko prej se začne tisti, ki mu nekdo govori čez tebe, spraševati, če vse to le ni res. In potem se sprašuješ, zakaj se čudno vede do tebe, preden ti kapne, da je tašča nekaj spet mimogrede rekla v smislu: tale tvoja pa nikoli ne pometa pred hišo, moraš vedno ti, revček.....pa drugič: čudno, kako nikoli ne zna kuhinje v redu držat, bogi, da moraš v takem živet......pa tretjič: a res mora otroka toliko obleči, zato pa je toliko bolan....pa spet: a samo zelenjavo ti kuha, a misli, da se od tega da živet, na sinko, sem ti prinesla klobaso, da boš sit....in v tem smislu vsak dan. Jaz bi šla takoj v podnajem, ker sta taka tašča in tast ogromno pripomogla k temu, da sva se midva z (bivšim seveda) možem kregala. Samo mogče tvoj ni tak, in tvoja tast in tašča ne taka. Samo sliši se mi pa podobno.
|