|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nihanje BT
24.6.2007 10:10:38   
majci23
Moje temperature. 36,3 konstantno par dni po M (10 dni), potem pa:36.1, 36.4, 36.3, 36.7,36.5, 36.4, 36.2, 36.4, 36.4, 36.5. Na fertility friend mi rc da j bla ovulacija tik pred dvigom na 36,7? ne vem, zakaj pa je potem padla. naj povem da si merim BT vsako jutro ob istem času in prej ne vstajam al karkoli.
a vidi katera kak vzorec iz tega? Sluzi pa ta mesec nisem imela veliko,tako da mi je tezko karkoli rect
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nihanje BT
24.6.2007 11:34:01   
stunfek
ja, najbolj logično bi bilo, da si imela O pred dvigom na 36.7 ampak po mojih izkušnjah so voja nihanja precejšnja, kar lahko pomeni udi, da O sploh še ni bilo oziroma, da si mogoče v neovulacijskem ciklusu. jaz sem imela ravno enkra akle cikel z nihajočimi BT in sem imela takra UZ in mi je ginekolog rekel, da do O sploh ni prišlo.
Po eni strani imam občuek, da dlje časa sem si merila BT, bolj sem se nagibala k temu, da se zadeva meni ne obnese. Po 8 mesecih natančnega merjenja in grafov in zapiskov sem s tem ciklusom zadevo opustila. Ne da se mi več in ne zaupam več temperauram :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2007 21:14:34   
majci23
joj upam da mam vseeno ovulacijouser posted image danesn in vceraj sem opazila da pa j prisotna sluz. taka bolj vodena-ce se ne motim je to tudi plodna sluz. glede na to bi pa rekla da se  mi ovulacija približuje, ne?
ali ima katera izkusnje s tipanjem matrničnega vratu? danes sem probala pa ga kr ne zatipam...verjetno je visoko gor---samo to je baje tud znak ovulacije oz. plodnih dni.
user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2007 22:47:29   
moni30
Tako je. Oba znaka, ki ju omenjaš sta znaka O. Sedaj pa veselo na delouser posted image

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2007 8:53:25   
majci23
juhuuser posted image user posted image

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?