|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nihanje ßhcg
6.1.2007 20:32:04   
gugu
Živjo punce! Imam eno samo vprašanje. Ali ve katera kaj pomeni če ti ßhcg niha? Namreč prvič sem ga imela 125 na drugem odvzemu krvi pa 64,90! Ali še imam upanje, ali pa je vsega konec??? Sem pa prebrala ,da je vse kar je nad 40 nosečnost ali je možnost da se mi hormon še dvigne ali gre še samo navzdol?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nihanje ßhcg
6.1.2007 20:35:52   
Anonimen
Gugu, govorim samo za svoj primer, pri tebi je lahko drugače.

Ko sem bila noseča, je bila vrednost beta hcg okoli 112. Čez dva dni je padlo na 20, imela sem SS. Moja ginekologinja mi je rekla, da če se bo podvojilo ali vsaj ostalo enako, se je nosečnost obdržala in je šlo le za vgnezditveno krvavitev, če pa se ni, pa je šlo za SS.

Mogoče je pri tebi kaj drugače. Kaj ti je rekel G?

(odgovor članu gugu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2007 20:48:08   
gugu
Hvala  Skutica za odgovor! G imam šele v ponedeljek mislim da se res približuje ss saj imam tudi že rjav izcedek ki pa ne pomeni nič dobrega! Nisem pa napisala da imam zamašene jajcevode in da čakam na ivf. Tako da je bila ta zanositev pravi čudež, ki pa se po vsej verjetnosti nebo dobro končal!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2007 20:57:59   
Anonimen
Držim pesti zate. Še predobro vem, kako se počutiš. Najhujše je tisto čakanje.

Jaz pa vendarle verjamem, da se bo vse skupaj dobro izteklo. Vso srečo! user posted image

(odgovor članu gugu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2007 21:11:29   
stunfek
Držim pesti gugu za tale tvoj čudež! user posted image  Najbrž nihanje tega hormona ni dober znak gotovo pa še ne pomeni nujno konca. Bi lahko bila vgnezditvena krvavitev? No, res držim pesti.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2007 21:34:10   
gugu
Hvala punce za spodbudne besede, ki jih v teh trenutkih zelo potrebujem! Vem da je malo upanja a upanje vendarle ostaja!!! Upam ,da vam bom v ponedeljek lahko sporočila dobre noviceuser posted image in neuser posted image . Skutica ali si dobila bolniško ko si imela ss, zanima me pa tudi če moram v bolnišnico če začnem krvaveti? Hvala za odgovore

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2007 22:18:11   
pupica25
Tudi jaz držim pesti in upam na vse najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2007 20:34:35   
gugu
Punce moram vam povedat ,da sem zelo žalostna -danes sem imela ss! user posted image   user posted image  user posted image Upam da si kmalu opomorem in da grem v nove poskuse z ivf- om! Vam punce pa želim da čimprej dočakate   čudežni user posted image  user posted image tiste ki pa ste že user posted image pa vam želim čimprijetnejšo nosečnost!!!  Pa še to glede nihanja ßhcg sem ugotovila to: če pada sigurno ni dobro in to pelje samo v žalost zato upam, da od danes naprej nam vsem ki si želimo user posted image ßhcg samo narašča!!!!

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2007 21:10:43   
Anonimen
user posted image Žal mi je.user posted image

(odgovor članu gugu)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2007 14:25:05   
Anonimen
Prav hudo mi je zate. SS sem imela pred 6 meseci, sedaj sem ponovno user posted image . Upam, da se tokrat obdrži.
Boš videla, tudi zate bo posijalo sonce.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2007 20:40:22   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2007 21:07:21   
upica
Mi je zelo žal, da ti ni uspelo obdržati user posted image user posted image . Želim ti, da ti naslednjič uspe in to prav kmalu.user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.1.2007 11:26:37   
gugu
Punce hvala za vašo podporo in tolažbo, saj mi v teh trenutkih zelo veliko pomeni! Pa saj imam zelo zlatega in razumevajočega fanta, ki me podpira in tolaži-(RES JE ZLAT ) a vseeno mi pogovori z vami, ki ste imele ali imate podobne težave kot jaz dajejo upanje, da bom tudi jaz nekoč vesela user posted image in da bom imela zdravega in navihanega user posted image ! Enako pa želim vsem vam, ki ste v podobni situaciji kot jaz. Zato punce TUDI ZA NAS BO POSIJALO SONCE!!!!!

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2007 18:02:17   
stunfek
Eno vprašanje, že v naprej oprostite, če je malo butasto. Koliko časa pa mora biti ženska noseča, da se ob nezaželeni prekinitvi šteje kot ss? Sploh , če npr ti test dva dni pred user posted image  pokaže user posted image , potem pa pride user posted image . Menda to ni že kar ss? 

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.1.2007 5:59:47   
Anonimen
Vsaka ženska vsaj 3x v življneju splavi, pa tega sploh ne ve, ker meni da je to menstruacija. Če veš, šteješ za splav, če na pa si pripisuješ, da je pač menstruacija. Če boš malo pobrskala po internetu, boš celo točne procente in števila našla, kolikokrat se to dogaja in še mnogo več. 

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
14.1.2007 9:51:39   
Anonimen
Gugu, žal nisem prej videla, da si me spraševala o bolniški, pa najverjetneje si na to vprašanje že dobila odgovor.

Žal mi je, da deliva delno podobno usodo. Ampak naj te potolaži misel, da če je prišlo do SS, je bilo z otrokom nekaj zelo hudo narobe. In če bi lahko splav ustavili zdaj, bi do njega prišlo kasneje...

Pri meni je bilo še najhuje to, da sem se še nekaj časa po splavu, pa čeprav sem vedela, da sem bila na čiščenju, počutila noseča. Imela sem slabosti, vse mi je smrdelo, na jok mi je šlo, enostavno nisem hotela verjeti. Zdaj, tri mesece po tem (kako čas hitro mine!), gledam na vso stvar drugače, kot takoj na začetku.

Nekaj časa nisem več želela otrok in nosečnosti, zdaj pa je spet drugače. Boš videla, čez pol leta bova odštevali dni, ki naju ločijo do poroda.

Veliko veliko sreče pri IVF!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?