Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ni za sem, ampak pomagajte! 24.2.2005 11:26:04
|
|
|
|
baguSka
|
A si ga stiskala??? Potem je to to in bo sčasoma zginlo.. Če pa nisi stiskala, pa moraš do dermatologa!!!:kuza:
|
|
|
|
ni za sem, ampak pomagajte! 24.2.2005 11:27:10
|
|
|
|
Tejčika
|
Čist na začetku sem ga probala stisnit, pol pa nič več.... Me je strah k dermatologu.Ta sodelavka me je čist prestrašila, da to odščipnejo,......joj me joj!
|
|
|
|
ni za sem, ampak pomagajte! 24.2.2005 11:28:05
|
|
|
|
Tejčika
|
baguska, zakaj nisi prijavljena????
|
|
|
|
ni za sem, ampak pomagajte! 24.2.2005 11:28:46
|
|
|
|
baguSka
|
Sej sm prjavljena..:zmeden:
|
|
|
|
ni za sem, ampak pomagajte! 24.2.2005 11:29:38
|
|
|
|
Tejčika
|
če pa meni kaže kot da nisi :zmeden:
|
|
|
|
ni za sem, ampak pomagajte! 24.2.2005 11:30:16
|
|
|
|
wawa
|
Ej mam jaz včasih take probleme......malo še počakaj preden tečeš k dermatologu, meni se ponavadi pol na tistem mestu kar zgornja plast kože odlušči...pol je pa ok!
|
|
|
|
ni za sem, ampak pomagajte! 24.2.2005 11:31:06
|
|
|
|
wawa
|
Baguska si prijavljena, saj meni tako kaže:zmeden:
|
|
|
|
ni za sem, ampak pomagajte! 24.2.2005 11:31:34
|
|
|
|
baguSka
|
Tejčika če je to to kar se je men pojavlal, potem ti ne bojo nč ščipal, pa rezal, al ne vem kaj. Men se je to večkrat že zgodil, pa zdej nima več nobenih flekcov pa bulic, edin kar me full mot je to, da mam od vsacga mozoljčka brazgotino na obrazu. Dolgotrajne posledice stiskanja..:ups::ups:
|
|
|
|
ni za sem, ampak pomagajte! 24.2.2005 11:38:28
|
|
|
|
Tejčika
|
A to bi naj potem kar zginilo? Morem pustit pri miru? Wawa tudi ti nisi prijavljena, meni tako kaže:):zmeden:
|
|
|
|
ni za sem, ampak pomagajte! 24.2.2005 11:46:50
|
|
|
|
mujcek
|
Mislim, da bo samo od sebe izginilo, samo včasih je potrebno dalj časa :)
|
|
|
|
ni za sem, ampak pomagajte! 24.2.2005 11:52:04
|
|
|
|
baguSka
|
Tejčika očitno maš pa ti kšn problem, ker mam jst čist vse prjavljene.. Mozoljčk pa le pust in počaki da zgine sam od sebe. Sej bo! To je le kri, k se je ti zbrala pod kožo (čist pr mer pust - prste stran!).
|
|
|
|
ni za sem, ampak pomagajte! 24.2.2005 13:06:27
|
|
|
|
gojska
|
Tejčika,:rozica: ko se je meni to naredilo, mi je moja kozmetičarka rekla naj se čim manj dotilkam. Torej roke stran, ker ga s tem samo večaš. Lahko pa probaš z alkoholom iz lekarne. Namočiš z njim kos vate in tiščiš na mozolj. Nekaj časa traja,da izgine, ker so ti potuhjnjenci trdovratni Delaj to redno, recimo vsak večer. Ne stiskaj na silo. NE dotikaj se ga KAR NAPREJ, DA BI VIDELA ČE JE ZGINIL. mislim pa , da bi vsaka izkušena kozmetičarka znala to rešiti ali svetovati, če je res za dermatologa. Jaz dvomim. SMRT MOZOLJEM :bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?