Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Men je babi enkrat prijavila: "Ti a mi greš po okvir za sliko?" Za kako sliko, jo vprašam. Ja mojo, ne? Emmm aha sebe boš mela v okvirju? Ok. Kake barve pa? Ja črne, kake pa. Aha. A moram it danes iskat al lahk počaka? Ja ne vem kok lahk počaka. Danes bi blo kar ok, ker človek nikoli ne ve. Kaj ne ve? Ja kdaj bo umrl, a ne? Ja kaj, a rabiš ti to za v mrliško vežico? Ja, za kam pa? Ja ne vem, sem mislila, da se boš postavila na nočno omarico, da se boš lahko gledala preden boš zaspala. Neeeeeeeee, za v mrliško vežico, bi mela. Pa tisto sliko bom noter dala, ko sem bila 22 let stara. Ja pa sej te ne bo nobeden prepoznal. Saj je vseeno, hočem, da je lepa slika not. Zdej sem vsa zgubana, kdo bo pa to staro kavko gledu. Tut prov, kokr hočeš. In res, sem šla po okvir, v photoshopu se popravila njeno fotko, jo dala razvit in vstavit v okvir. Zdej je pomirjena in srečna, ker ve kakšna fotka bo v njeni vežici. Samo črn trak moram še čez dat. Pa vse mi je že razložila, katere pevce naj naročim, kako do denarja za pogreb, katere dokumente bom potrebovala, kje se skritra zaloga eurčkov, kaj na dam za oblečt...Najprej sem pizdila, kaj čveka neumnosti, čez čas,pa sem jo začela poslušat. Zdaj je pomirjena, ker ve, da bom naredila tako kot je prav, tako kot si ona želi. In če jo to osrečuje in če zaradi tega lažje spi..tudi prav. Tole je pa tako lepo ...