Jančika_
|
Lucika, res je, kar praviš - pravzaprav ni kaj narediti, razen čakati. A glede na to, da Puši pravi, da se v 50% nosečnost pri krvavitvah obdrži, je upanje na mestu.
Pri prvem splavu sem dobila rahel rjav izcedek, ki se je stopnjeval cel teden - potem pa sem zakrvavela zelo zelo. Celi kosi so šli iz mene in ni bilo dvoma, da je to to. Bolelo me ni nič, le ko je res priteklo, sem začutila rahlo ščemenje. Šla sem v bolnico, kjer so me ščistili.
Drugič sem zvečer sveže zakrvavela, zjutraj je pa kar lilo iz mene, a samo kri (je bila tudi bolj zgodnja nosečnost kot prvič). Če sem prvič ob rahli krvavitvi še imela upanje, ga tu nisem več našla. Šla sem k mojemu G, ki je lahko samo še ugotovil, da je nosečnost bila, da pa je maternica čisto prazna (neko tkivo pa je padlo iz mene med pregledom). Čiščenje ni bilo potrebno.
Vsakič, ko katera na forumu napiše, da ima izcedek, me kar stisne pri srcu. Moja izkušnja je pač dvakrat slaba. A vedno se oglasi kar nekaj deklet, ki so krvavela, nekatere celo nosečnost, pa je bilo z otročkom vse OK. Ponavadi se v takih temah niti ne oglašam, ker nimam povedati kaj spodbudnega.
Hudo je to. Če se samo na spomnim na tisti teden, ko sem krvavela...na koncu sem si že želela, naj bo čimprej mimo, če misli biti kaj narobe, ker me je skoraj pobralo.
|