|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni mi do sexa....
15.2.2011 17:34:51   
Anonimen
sem 4 mesece po porodu in enostavno mi sex ne potegne.moj mož je ves nezadovoljen, praw slabe volje zaradi tega.
povejte, koliko sexate oz ste po porodu? jaz se najraje zv. ulećem v posteljo, da se objemeva in to je to..
od poroda sva par krat, ma me res nič ne vleče.. ali je to normalno????se praw bojim da mi mož ne bo zbezlal k kaki sosedi...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ni mi do sexa....
15.2.2011 17:51:27   
branka81
Draga,ne sekiraj se...pri meni je bilo enako,pred porodom nenasitnauser posted image po pa nč od nč hehe...enostavno nisem bila potrebna.No po parih mesecih se je pa začelo vračat v stare tire....sej bo vse ob svojem času..sam moški to mal težje razumejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2011 14:26:11   
tasika12
Te popolnoma razmem, saj imam enak problem. Sem dva meseca po porodu in tudi meni sex sploh ne potegne. Sedaj sem pa ugotovila celo da je moj partner obiskal stran kjer se najdejo partnerji za sex in sem skrajno razočarana. Dovolj mi je kakšna masaža v kateri uživam in božanje ampak kaj več mi ni prijetno. Ne vem kaj je narobe z mano in upam da se bo kakšno poželenje vrnilo.
Lahko verjemete da se počutim zelo slabo in prizadeto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2011 14:36:41   
Neža7
Tudi meni ni do sexa user posted image
Po prvim porodu je bilo vse normalno vendar po 2. porodu mi sploh ne pride na mislih razen, če je že kakšen mesec ali 2 minelo.
Čeprav imam težava po 1. porodu user posted image  Od takrat me bolj ali manj konstantno srbi tam dol user posted image  sem bila že večkrat k G in še vedno imam težave. Bom morala ponovno iti na pregled.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2011 12:01:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sem 4 mesece po porodu in enostavno mi sex ne potegne.moj mož je ves nezadovoljen, praw slabe volje zaradi tega.
povejte, koliko sexate oz ste po porodu? jaz se najraje zv. ulećem v posteljo, da se objemeva in to je to..
od poroda sva par krat, ma me res nič ne vleče.. ali je to normalno????se praw bojim da mi mož ne bo zbezlal k kaki sosedi...

če ti že ni....  ...ker prav kmalu se naveličamo(jo) naših žensk, ki po parih letih nočejo sexat....glavobol, utrujena itd, itd...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2011 10:40:02   
ZARA
Ja, je normalno. Saj mine, nič bat.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2011 15:32:56   
devo
A usta imaš pa samo za govorit? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2011 6:21:54   
Anonimen
pri meni je tudi bilo tako, da kak objemček in stisk in to je bilo to... sedaj po skoraj dveh letih po porodu in ker sva tamalega preselila v njegovo sobo, se počasi zadeve vračajo na svoje tire....

(odgovor članu devo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 13:48:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 13:51:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
3.3.2011 13:52:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu devo)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2011 21:31:52   
Oren
Jaz sem bolj taki seksualen tip in sem razmišljala o seksu kak komaj čakam da bom že naslednji dan po porodu...tak da jaz nisem mogla počakat tistih ala 6 tednov ni šans se mi je skor zmešalo. Pa tudi po porodu se  mi zdi da bi še bolj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2011 22:03:07   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

in ti roke samo za po jajcih praskat? user posted image

Hehheheh...teli izjavi pa sem se res nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.3.2011 21:18:44   
marjetica8
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ja, je normalno. Saj mine, nič bat.

kdaj??? Jst mam enak problem - sem 2 skoraj dve leti po porodu. Je sicer dosti boljše kot na začetku, ma tistga kot je blo prej ni in ni nazaj. Pa ni med nama s partnerjem drugače nič narobe - se super razumemo, imava se rada, si zaupava, se pogovarjava - vse štima, sam sex ne. Včasih sem že čist obupana nad sabo in svojimi občutkiuser posted image  Naj pa povem da mali še zmeraj ne spi in ma verjetno tudi ta neznosna utrujenost nekej opravit zraven... 

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.3.2011 22:06:26   
Anonimen
Nič skrbet, vse še pride! Meni se tudi šele sedaj (po desetih mesecih od poroda) vračajo zadeve na stare tire. Do prbl. dveh mesecev nazaj sva celo mogla podmazat, ker drugače ni šlo. Sem se prej vedno smejala in se spraševala, zakaj za vraga kdo uporablja lubrikante, zdaj pa vem. Ampak ko se telo opomore, tudi hormoni spet lepo podivjajo, vlaga pride in in tudi stari hej, mala, opala! user posted image

Mož bo pa tudi potrpel, če je taprav, če pa ima kaj za narest, pa najbolje, da čimprej, da vidiš iz kakšnega testa je. Pa kot je ena napisala: da saj imaš usta, jaz pa pravim: on pa roke. In pač izvadi delovno ročico! So še hujše stvari, kot bit brez seksa kak dan! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?