hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 pri men isto. se po prvem mi je blo super skocit med odeje z mojim, po drugim je pa katastrofalno, pa ima mali ze 9m. mislim, da sva seksala glih ene 5x v tem casu, s tem, da mi je blo samo enkrat OK, pa se to zato, ker je bil starejsi takrat 1 teden na morju s starimi starsi, za tamalga pa sm imela par uric dnevno varusko, tko da mi je takrat dogajal... cakam, da bodo otroc enkrat spal, kot je treba (ne pa, da mi tamal ponoci skoz na joski visi, starejsi pa se itak zbuja), pa da bom imela mal bolj na izi tempo, valda se bo tud zelja vrnila. ce ne bo moj medtem kam pobegnil Zdaj čakaš na to, pol boš čakala, da bodo šli otroc v šolo, pol od doma in na konc boš ugotovila, da si pa za seks pa res preveč zgubana. Na partnerskem odnosu je treba delat, ne padejo stvari kar z neba in seks je en zelo pomemben ćlen, ki drži veliko stvari skupaj, tko da bi se na tvojem mestu močno potrudil. Kje pa piše, da ti mora otrok cele noči in dneve na joški viset, malo izpreži, olajšaj si stvari. Kje pa piše, da mora bit seks ravno v postelji. Spomni se malo na eno RRjevko, ki je mela tamalo, ker ni smela jokat dobesedno na dohvatu joške, pa sta si z možem pač v kuhinji na tleh postlala....potrudi se, ker tisto zadnje, kar si napisala je lahko tud resnično. Hmm.. Eto, pri skor čist vsem sem se strinjala s tabo, ampak do zadnjega stavka...No, pa saj so tudi ostale napisale podobno. Naj povem da sploooh več ne vem kaj je seks Potrudim? pri dvojčkih ki ne spijo ponoči? Pa daaaj... Saj me to nažira in bi si hudoo želela da bi bilo drugač. Ampak lepo prosim, jaz včasih še za osnovne svoje potrebe nimam časa. In kolk misliš da mi ostane energije po 10 mesecih z največ 3,4 urami spanja na dan? Oja imam pomoč mame in tašče, jih peljeta ven...da jaz opravim gospodinjska opravila, dam prat, nardim postle, kupim fasungo... Ma po pravic tazadna je zvečer še misel na kak seks... Žalostno?? Ja je, ampak bo menda minilo, otroc hitro rastejo. Če me bo zapustil in iskal seksa drugje, ker skrbim za družino, za (tudi njegov) dom?? Ker ga sicer hudo ljubim, ampak enostavno nimam več nobene enrgije? Potem pa kar naj .... Kdo bo izgubil? No, recimo da ne bo... Ker zaradi lastnih neprespanih noči to še preklet dobro razume