|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni M in Dabroston
7.2.2007 22:00:37   
Katiandi
Hojla! Vas že kar nekaj časa spremljam, zadnje leto bolj pogosto, saj z lubijem od maja, ko sem nehala z KT, delava na user posted image . Problem je v tem, da že več kot 100 dni nisem imela user posted image , čeprav sem pred jemanjem KT tudi imela neredne, vendar nikoli tako dolgo. Sem bila danes pri G, ki je rekla, da imam sluznico čisto tanko, kot da bi bila ravno po M in da se nič ne dogaja spodaj. Sem ostala kar brez besed, mi je šlo kar na jok, ko je razlagala, da bom najprej jemala Dabroston 10 dni, pa bova potem videli za naprej (Klomifen), čeprav nima upanja, da bo prišla user posted image  .
Zanima me, če je imela katera podobne težave in kako se je izšlo.
Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ni M in Dabroston
8.2.2007 8:33:43   
upica
Jaz več kot pol leta nisem dobila menstruacije, potem sem dobila tablete za uravnavanje Cyclo-proginova (podobno kot Dabroston) in sem dobila M točno skoraj na uro. Potem nisem več imela problemov s tem. Mislim, da so tako kot meni, tudi tebi hormončki malo ponagajali. Saj bo še vse v redu, boš videla, da boš tudi ti kmalu srečka user posted image .

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2007 19:07:34   
Katiandi
Upica, hvala za odgovor! A po eno terapiji teh tablet se ti je pa ciklus kar uredil za vedno? Sem slišala, da imajo nekatere potem še tudi probleme in gredo spet na Dabroston. Jaz sem imela po končanju jemanja KT še kar nekaj user posted image , ne vem, zakaj je začela zdaj štrajkat.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2007 19:56:08   
ina82
jaz sem tud imela po jemanju tablet osem mesecev redno user posted image ,ciklus 28 dni,
sedaj pa je nimam že 45 dni, test je negativen in me res zanima kaj mi bo
ginekologinja rekla naslednji tedn.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2007 21:23:50   
upica
Meni se je uravnala. Očitno sem potrebovala samo malo spodbude. Sedaj imam sicer neredne cikluse, vendar nikdar ne trajajo dlje kot 40 dni, kar pa je še normalno. Te tablete sem jemala tri cikluse. user posted image  je bila med jemanjem točna kot ura, mesec dni po jemanju tablet pa sem zanosila.

< Sporočilo je popravil upica -- 8.2.2007 21:26:22 >

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2007 20:18:09   
september1
En lep pozdrav vsem.

Tudi jaz moram jemati te tabletke.Imam jih za tri cikluse.Namreč s fantom delava nauser posted image .zdaj sem jih jemala 2×1 5 dni in  5 dan po prenehanju dobim user posted image ,ki pa je trajala samo dva dni.pred začetkom user posted image in zdaj mam pa  temno rjav izcedek. A je katera od vas imela tud to?
hvala za odgovor

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2007 12:09:30   
surdi
Pozdrav vsem!
Tudi jaz sem imela isti problem,nehala sem s kt in ni in ni bilo menstruacije-sem šla do g in mi je dala dabroston-se pravi jem ga ob 18-25 dne cikla in nato jo dobim.to traja že 5 mesecev. G mi je rekla da tudi ko jem Dabroston lahko zanosim? Kaj so vam rekli?Je to res?
Hvala za pomoč

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2007 12:15:03   
t*e*j*k*a

Dobroston ne vpliva na nosečnost in zato lahko zanosiš kljub jemanju teh tablet.
Lahko se ga predpiše tudi pri grozečem splavu-torej ko si vbistvu že noseča, da nebi izgubila ploda.

Tako da Dabroston nima na nosečnost nobenega vpliva!!
ČAo

(odgovor članu surdi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2007 12:18:10   
surdi
aha super.ful hvala za odgovor.Ampak a je kaj rečeno koliko časa se ga lahko je?Mislim koliko ciklov?

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2007 13:05:06   
t*e*j*k*a
Ej nimam pojma kok časa se ga lahko je. Jaz ga jem ta mesec prvič, in sicer mam predpisano 2 tabletki na dan 15 dni (torej bom celo škatlo popapalauser posted image ). No in zdej mi ostaja samo še za 4 dni tabletk potem pa nestrpno čakam M!!!

Uživajte!!user posted image
Čao

(odgovor članu surdi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2007 18:35:40   
mateja80
September1.
Točno to se dogaja meni že tri mesece. Odkar sem nehala s KT sploh nimam normalne user posted image . Najprej dva do tri dni nekaj rjavega, potem največ dva dni rahle user posted image  ( glih za dnevne vložke) pol pa spet par dni rjavčki. Razmišljam, da bi se prijavila k G, čeprav sem bila tam pred par meseci, preden sva začela delati user posted image . Sam točno vem, da me bo tista zoprna sestra od G kuj vprašala kdaj sem bila nazadnje in pol jih bom poslušala....

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2007 13:40:19   
curkica
Ja, tudi jaz sem v podobnem "zosu". Odkar sem pred 4 leti nehala jemat KT, sploh nisem nikoli dobila user posted image , da bi prišla sama od sebe. Doktor mi je vedno dajal neke tablete, da se je sprožila umetno. Ampak potem je prišlo do tega, da nikakor nisem zanosila, pa me je poslal na ginekologijo v Maribor. Tam so mi dali dabroston za sprožitev. Jedla sem ga 10 dni po 2 tableti in tretji dan po prenehanju jemanja je prišla tetka. Moja diagnoza je sicer PCO, in imam probleme s hormoni, tako da mi to zaustavlja ovulacije in s tem tudi user posted image .  Tako da tudi kdaj bom zanosla, je zdaj vprašanje.

Mateja80, sestra nima kaj govorit. Ti pokliči in se naroči, gin. te more vzet. Povej, da ne dobiš menstruacije in da hočeš zanosit. Jaz sem vedno tako rekla, in me je potem naročila.

LP

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?