BONI*
|
Punce, jaz moram spet malo potožiti, ker me pa že kar malo skrbi. Luka je že včeraj štrajkal z kakanjem. Cel dan ni bil nič pokakan in sem zato že včeraj klicala pediatrinjo (govorila sem z sestro) glede ztega, ker sem imela občutek, da bi kakal, pa ne more-da je zaprt. Veliko pa je prdel. Je sestra rekla, da ni nič narobe, da dojenčki, ki se dojijo včasih tudi po 5 dni ne gredo na blato in da naj se ne sekiram. OK, in se nisem. Ko pa se je ponoči zbudil ob uri za hranjenje, je bil ves razdražen in sploh ni hotel pošteno jesti. Videla sem, da se napenja, zato sem ga šla previt in masirat trebuščka ter z njegovimi nogicami kolesariti. Kar na enkrat pa rafal drekca z raketnim pospeškom vse na okoli po sobi (in po meni:)- ). Po tem je bil Luka vidno boljše volje in je lepo do konca pojedel in zaspančkal. Problem rešen, pa ne za dolgo. Danes namreč spet ni bil še nič pokakan. Vsakič, ko ga grem previjat, mu še dodatno masiram trebuščka in telovadim z njegovimi nogicami, pa nič. Samo vetrovi. Vem, da ga matra, zato ker se veliko napenja in zdraven joka, potem pa očitno mine in je spet vse ok. Kaj naj naredim? Dala sem mu že tudi bebe čajček z sirupom proti krčem in vetrovom, ki baje tudi uravnava prebavo. Se bojim, da bomo danes ponoči spet imeli čislno akcijo. Lp, Boni
|