|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nič ne mara
22.11.2005 12:31:08   
evci
naša mala je stara pol leta. pred tremi tedni sem začela malo dodajat. ampak naš otrok ničesar ne mara- ne jabolka, ne banane, ne breskev, nobene zelenjave. vanjo spravim samo bananino kašico od alete in hippovo janolčno z vanilijo. torej bolj mlečne stvari. pa sem poskušala spet in spet, pa nič. ko sem poskusila s korenjem ali cvetačo ali krompirjem je tako bruhala da je bil joj. a mislite da bo sčasoma jedla? menim, da je ni dobro siliti če ji kaj ni všeč. saj nam tudi ni. ampak kako bova potem napredovale? sicer dojim pa tud ponoč nič ne spimo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nič ne mara
22.11.2005 12:38:05   
rainbow
Dobrodošla!

pred časom sem bila na tvojem mestu, po dveh mesecih je malo bolje, čeprav noče naša user posted image  nobenega sadja, zelenjavo pa ima vso rada, oz kašice z zelenjavo, rižem/krompir/kosmiči, tudi meso;mora biti pa topla.
Moja je tudi tako kot tvoja edino jedla od Alete riževo kašico z mlekom, tak da ji to dajem zvečer, pa malo mešam s kakšnim rižem/kosmiči;
dojiva se še pogosto, tudi ponoči.
Če je sicer lepo težka, se ne sekiraj, lepo počasi, a vztrajno ji ponujaj hrano. Jaz sem na začetku tudi skrbela, pa so me ženske tu pomirile.

lp pa uspešno!

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2005 12:40:25   
ursk@
Ne se sekirat.Meni tudi ni bilo vseeno, pa sem na tem forumu spraševala, kaj naj naredim. Vztrajaj, počasi bo že dojela. Pri nas sta komaj zdaj začeli pošteno jesti, prej pa so jima tudi dišali bolj mlečni obroki. Sem pa jima malo tudi "poturila" kako zelenjavo, namočeno v sadni jogurt.
Počasi, bo že šlo.

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2005 13:32:20   
Anonimen
Ne obupat, bo že, ko bo pravi čas za to!Pol pa neboš folgala kašic delatuser posted image user posted image

Veš kaj probaj, dat neko sadje, zraven pa svoje mleko, ali nadomestnega!Mogoče ji bo tak okus všeč!user posted image

(odgovor članu ursk@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2005 20:37:53   
mimica
Tudi moj mali ni bil z ničemer zadovoljen kar sem mu dala v usta. začela sem z že pripravljenimi kašicami od Hippa. Bila sem že prav razočarana, ker ni nič hotel jesti, dokler nisem tu na RR prebrala od ene ( na žalost se več ne spomnim od katere ) odgovor, da njen ni hotel jest kupljenih kašic, je pa bil navdušen nad doma pripravljenimi.No, in sem naredila sama kašco iz jabolk in je pojedel kar nekaj. Sedaj mu pripravljam vse doma in zelo lepo napredujeva pri hranjenju. Do sedaj se ni nič zmrdoval, tudi nad korenčkom ne.Mogoče pa je krivo to. poskusi  

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2005 23:03:20   
evci
ja saj ji delam doma pa noče. zato ji dam zvečer riževo kašico kupleno, ker edino to je, da mal več spi.

(odgovor članu mimica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2005 23:12:25   
Marogica
Evci, pred kratkim sem pisala, da je moj ta prvi jedel samo doma pripravljeno hrano (kašice), ta drugi pa čisto nič, kar sem doma pripravila. Ker sem nekajkrat vrgla stran, sem mu pač kupila kupljenje kašice (sem drugače nasprotnik teh kašic). Od takrat naš ta mali je vse, pri ca 8. mesecih pa je "prešel" na doma pripravljeno hrano in je sedaj normalno.
Nič se ne sekiraj, te kašice so čisto OK, preverjene in raznovrstne, tako, da otroku ne bo nič hudega. Zelenjavne kašice pa obvezno pogrej. Moj je jedel samo tople, hladne je odklanjal.
Saj bo, tudi tvoj otroček se mora navaditi. Eni se prej in hitreje, drugi pač kasneje. Problem je lahko toliko večji, če še polno dojiš, takrat otrok smatra dojko kot obrok in v večini primerov ostale stvari zavrača ali poje zelo malo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2005 8:32:16   
mimica
aha, Marogica ti si bila ta. Ja, moj je tak ;začela sem s kupljenimi pa ni hotel, sedaj pa mu dajem doma pripravljene. Danes bom edino poskusila z Hippovo kašico okus breskev,pa bomo videli.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (4%)

Mogoče (12%)

Nevem (13%)

Ne (38%)

Nikoli (13%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!