Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nič ne bo s podaljšanjem 10.1.2007 22:28:39
|
|
|
|
mobilko
|
Naredila sem kot ste mi svetovale, glede podaljšanja porodniške. Šla sem na CSD in vprašala kako je s podaljšanjem porodniške glede nedonošenosti do 37. tedna, pa so mi rekli da vsak dan do 37.tedna nedonošenosti pripada dodatna porodniška. Svetovalka mi je razložila, da moram priložiti še odpustnico iz porodnišnice, ki pa je nisem imela, zato sem odšla k moji ginekologinji, ki mi jo je skopirala. Sem bila pa presenečena, ker je bilo v materinski knjižici datum poroda 36. tednov in 2/7 in sem računala na 5 dni ( saj ni veliko ampak tudi to bi nama prav prišlo ), na odpustnici pa gestacijska starost 37. tednov kar pa za naju pomeni nič, zato sem poklicala v porodnišnico in vprašala, zakaj je prišlo do te razlike pa sem dobila odgovor, da je verjetno pediater ko je videl otroka določil GS 37. tednov. Jaz pa še vseeno mislim, da določanje starosti ne more pediater spremeniti, zakaj so potem vsi pregledi, zakaj dobimo PDP ? Menim pa, da je še vedno največji problem v naši državi denar, za take stvari, ne pomislijo, kako dragocen je vsak dan z našimi sončki. lp
|
|
|
|
RE: nič ne bo s podaljšanjem 11.1.2007 8:44:19
|
|
|
|
vesna.com
|
Ja to pa poznam.Jaz sem rodila 36 2/7,pa so mi določili starost otroka 38 tednov,na podlagi teže!In se tudi ni obravnavala kot nedonošenček,kar se je poznalo pri sistematskih pregledih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?