|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nič ne bo - letos
4.6.2007 20:23:53   
sasa78
Vikend je mimo, pogovor je stekle pa šele včeraj.
Punce - nič ne bo. Moj si letos ne želi da bi naredilauser posted image , zelo pa želi user posted image .
Tako da smo spet na tabletkah. Groza. Danes sem obiskala svojo G. in sem ji omenila,
pa je samo rekla IN KAJ ČAKATE? Novo leto, da dam šolo čez, pa diplomo, pa službo moram
pripravit na to, tako da ne bo nič.

Spremljala vas bom in držala pesti za vse borke!!!

Želim vam, da boste že v naslednjih dneh user posted image  in preživele vseh user posted image  prav lepo. Naj vas čuva en prelepiuser posted image .

Pa lepo se mejte!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nič ne bo - letos
4.6.2007 20:45:03   
Anonimen
lep pozdrav!user posted image nic zato ko bosta oba pripravljena bo lepse delati nauser posted image sicer vama zelim veliko srece!da te potolazim tudi mi letos ne bomo delali se na enemuser posted image si ga pa zelo zelim!!

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2007 21:57:16   
amaya
joj, tudi sama bi ti rekla, da počakaj, vendar ne morem čez to, da je od tvojega to zelo egoistično gledano. Pa brez zamere. Glede na to da vidim, da si 78 letnik, si mojih let in res ne vem kaj naj še čakata. Sploh pa moški (ne VSI) niso pripravljeni, dokler ga ne dobi v roko. Brez zamereuser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2007 22:40:49   
lelaval
Se podpišem pod Amayo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 0:50:46   
Katy\o/
Se popolnoma strinjam. Jaz se s svojim sploh ne pogovarjam o user posted image , ker vedno dobim odgovor "Kar bo pa bo".
IZVIRNO SPOROČILO: amaya
Sploh pa moški (ne VSI) niso pripravljeni, dokler ga ne dobi v roko.

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 18:06:32   
po33
Sočustvujem s tabo,a ko bosta oba pripravljena, bo veliko lepše delatuser posted image .Čeprav jaz nebi tabletk, če bi ratal, pa ok.A se nebi strinjal?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2007 18:14:11   
florita
Povej mu da itak ni nujno da se takoj "prime", kot lahko opaziš sama se nekatere prav matramo...zato vidva lepouser posted image ....in kar bo bo.......sicer se pa mora telo po tabletkah malo popucat a ne?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu po33)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2007 18:51:58   
**NiNa**
sasa 78
Tvojo zgodbo spremljam že od vsega začetka, čeprav ti nisem nikoli prej odgovorila. Večin punc tukaj ne ve, da ti že imaš 2 user posted image  in da mogoče tvoj parner vendarle ni egoističen.
Jaz sem bila že zadnjič čisto zgrožena, ko si napisala, da imata tihi teden!!! Kaj misliš, da otroci pa tega ne vidijo, da se mamica pa oči ne pogovarjata. Tudi male očke veliko vidijo in čutijo, da nekaj ni vredu. Mislim, da tvoj partner trenutno res ni pripravljen na še enega user posted image , če "beži" od doma (gre s prijatelji na košarko). Mislim, da je trenutno v fazi, ko bi mu bolj ustrezalo se znoret kot pa "z mulci se ukvarjat". Trenutno bi si vidva morala vzeti mogoče več časa zase. Dobila sem občutek, da je med vama trenutno manjša razpoka- on se ne počuti dobro doma, nekaj ga otesnjuje, ti pa čutiš neko praznino, zato si verjetno tudi tako želiš user posted image , podzavestno bi rada razpoko zapolnila.
Kljub vsemu sem vesela za vaju, da je pogovor spet stekel. Boš videla tudi drugo leto boš ena najbolj srečnih user posted image , pa tudi bodoči očka bo to vlogo verjetno veliko bolj z veseljem sprejel in jo upravljal.

Upam, da me nisi narobe razumela, nič slabega nisem mislila, samo poskušala sem tvoj problem pogledat iz drugega zornega kota.

Držim pesti za vse 4, da boste srečna družinica, ki se jim bo drugo ali pa naslednje leto pridružil še en član.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2007 19:44:01   
Anonimen
Tudi jaz se strinjam z Nino. Ti želim vse najlepše in najboljše! Sicer pa bo novo leto tako hitro tu....

Midva imava pa pogovor v ta teden (za prvega user posted image ).

Punce držite pesti zame, ker čakam pozitiven odgovor že skoraj dve leti!!!! Če ne bo pozitivno se mi bo kar zmešalo!

Vsem ostalim pa seveda obratno tudi jaz želim veliko sreče pri načrtovanju naših malih sončkov!

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2007 11:02:07   
sasa78
Punce pa sem čedalje bližje uresničevanju cilja.
Prejšen teden sem imela 2 izpita - ha uspešno sem zaključila kar oba!!!!
Tako da sm še 2 pa diploma - in v tednu dni mam že napisano 1/2 diplome.

No v nedeljo sem "fasala" neko trebušno gripo, tako da sem ful bruhala user posted image .
Z mojim trenutno zaradi bolezni - da je še on neb dobil - ne delava NIČuser posted image .

Aja moj prvi sonček je pestval malo štručko - eno punčko - DA VIDTE KAKO SE JE TOPIL - PA JEST JI JE DAJAL, PA SAMO ŠE O TEM GOVORI.
ZAKAJ JAZ NIMAM SESTRCE.

Pa sej do novega leta ni več tako daleč - kajne da ne??!!!

VSEM NOVIM NOSEČKAM PA ISKRENE ČESTITKE!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ZA VSE TISTE KI PA SE TRUDITE ZA MALE user posted image , PA DRŽIM PESTI IN VAM POŠILJAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  DA BI ČIMPREJ UGLEDALE user posted image  user posted image  

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2007 23:26:18   
po33
Hvala za želje,a imam občutek,da bo bog poskrbel za to,kaj je prav in kaj ne.Jaz sem kar nekako upala,da bo kmalu user posted image ,pa delam ovul.teste,pa sploh nič user posted image -še ovulacije zgleda ni.Ne vidim se ven iz dela-mogoče oni tam gor ve,kaj bo z nami user posted image user posted image user posted image .Ful si mi padla v oči in te spremljam in lepo,da si se spet oglasila,želim ti,da se ti vse pravilno izteče,še malo,pa boš pošlihtala to diplomo,za nagrado bo pa prišel tvoj čas,boš videlauser posted image user posted image !

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?