Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 9.6.2009 13:00:12
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz mislim, da bi te v takem primeru g. morala vzet tako, če ne pa na urgenco. Razloži, da je bil test pozitiven in zdaj krvaviš. Naj vsaj pogledajo, če že ne drugo.
|
|
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 9.6.2009 13:02:02
|
|
|
|
kayica24
|
Se strinjam z Teni RR
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 9.6.2009 13:13:44
|
|
|
|
memyselfandi
|
Meni je rekla, da je verjetno test lagal, naj ne delam panike, da mi je verjetno zaradi živcev M zaostajala za par dni. In da bo vse uredu,...2min kasneje pa , da včasih pač ženske krvavijo, in da je to čist nekaj normalnega in se lahko dogaja tudi med nosečnostjo. Zato pa sprašujem, če se je kateri mogoče zgodilo enako...vem..mogoče je že bila kakšna podobna tema, sam iste jaz nisem našla...
|
|
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 9.6.2009 13:19:10
|
|
|
|
majalina
|
Na tvojem mestu bi šla na urgenco, če tvoja Gin nima časa. srečno.
|
|
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 9.6.2009 13:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
S temi testi je tako, da zaznavajo HCG hormone. Teh je v telesu več, med drugim tudi beta-HCG, ki je nosečniški hormon in je praviloma edini, ki mu vrednost narašča. Včasih pa se zgodi, da naraste tudi vrednost kakega drugega, sicer minimalno, ampak vseeno dovolj, da ga test zazna. To se dogaja pri ovulaciji ali okoli menstruacije. Zato je črtica rahla in ne močna - ker je vrednost le rahlo povečana. To se je zgodilo meni, Clerablue mi je pokazal rahel plusek, ampak sem bila zihr, da nekaj ne štima, nisem se počutila nosečo in se je moj sum pokazal za pravilen. Potem sem šla brskat po internetu in našla zgornjo razlago enega kemika al kako je že bilo. Če bi te začelo pa slučajno bolet v trebuhu, pa takoj h zdravniku, lahko bi bila tudi izvenmaternična.
< Sporočilo je popravil Ankica -- 9.6.2009 13:26:36 >
|
|
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 9.6.2009 13:31:38
|
|
|
|
memyselfandi
|
a tako..ne nič me ne boli pa nič...vse kar je naredlo zmedo je zaostajanje M par dni, pa rahla črtica na testu....to da lahk pokaže še kak drug hormon nisem vedla...očitno je potem to to..ker blečin ni nobenih,...
|
|
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 9.6.2009 13:41:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je test tretji dan po zaostanku menstruacije pokazal +. Sem se naročila h ginekologu, nasledni dan dobila menstruacijo in tako sem imela spontani splav. + pa test pokaže še nekaj časa po splavu. Ker je iz mene teklo malo bolj boleče in vse v kosih sluzi, sem se tako sama prečistila.
|
|
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 9.6.2009 13:54:23
|
|
|
|
memyselfandi
|
....kako pa je bilo potem naprej? Si kasneje zanosila brez težav...???Se je to večkrat ponovilo???
|
|
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 9.6.2009 18:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Takrat potem nismo več delali na otroku, ker sva se s fantom kmalu razšla. Od tega je 4 leta. Zdaj pa si z novim želiva otroka že 8 mesecev, pa se ni še nič prijelo. Tako, da ne vem v čem je problem. A ti si dobila potem ? Pa to itak še nič ne pomeni. Tako, da nič bat
|
|
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 10.6.2009 9:01:54
|
|
|
|
ljupka
|
Pri meni je bilo isto ,imela sem krvavitve test pozitiven.Šla sem takoj G.Delala je U je bila vidna ena pikica.Rekla je da ni sigurna ,če bo ostalo.Mogla sem domov strogo mirovanje jemanje magnezija.Sedaj bo ta pikica stara 6 let.Krvavela sem pa do 4 meseca. Nisem pa nič klicala G,šla sem direkt tja sem rekla da me boli ,da je test pozitiven ampak vseeno krvavim,zato me je takoj vzela. Imam pa super G,ki se trudi rešit vse ,kar se rešit da ,in moj sinko je ostal.
|
|
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 10.6.2009 9:12:21
|
|
|
|
Sanikaa
|
Moja prijateljica je pač dobila menstruacijo (mal slabšo in mal kasneje) in je mislila pač ni ji spet uspelo. Naslednji mesec ni bilo menstruacije in se naročila na pregled in je G ugotovil da je zarodek starejši 4 tedne kot kaže zadnji dan menstruacije. Če se vse pomiri kot navadna menstruacija, brez bolečin ..delajta na otroku naprej in čakaj na naslednjo. Če se pa pojave bolečine v spodnjem delu trebuha , pa je že sum na zunajmaternično in je nujno da greš G ali na urgenco.
|
|
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 10.6.2009 20:14:05
|
|
|
|
veolia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica S temi testi je tako, da zaznavajo HCG hormone. Teh je v telesu več, med drugim tudi beta-HCG, ki je nosečniški hormon in je praviloma edini, ki mu vrednost narašča. Včasih pa se zgodi, da naraste tudi vrednost kakega drugega, sicer minimalno, ampak vseeno dovolj, da ga test zazna. To se dogaja pri ovulaciji ali okoli menstruacije. Zato je črtica rahla in ne močna - ker je vrednost le rahlo povečana. To se je zgodilo meni, Clerablue mi je pokazal rahel plusek, ampak sem bila zihr, da nekaj ne štima, nisem se počutila nosečo in se je moj sum pokazal za pravilen. Potem sem šla brskat po internetu in našla zgornjo razlago enega kemika al kako je že bilo. Meni se je isto zgodilo.Zamujala je 4 dni, naredila test in je bil pozitiven, nato pa sem jo ponoči dobila. Naslednji dan sem šla delat krvni test in je pokazal rahlo povišan hormon, ampak premalo, da bi bila noseča. Tudi nobenih znakov nisem imela.
|
|
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 14.6.2009 19:15:34
|
|
|
|
malajka84
|
Meni je tudi test pokazal črtico...zamujala mi je par dni..potem pa prišla...G je rekla da je bil SS. Tako da...treba delat naprej...
|
|
|
|
RE: NIČ MI NI JASNO!! 1.1.2010 18:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Menstruacija mi je zamujala en dan, naredila v dveh dneh tri različne teste, vsi pozitivni, 33 dan pa je bila zvečer krvavitev, ki traja že 2 dni do danes, ni močna, je bolj rjavkast izcedek oziroma sluz. V trebuhu me zvija, kot da jo bom dobila. Najbrž bo šlo spet za spontani splav. Kaj mi svetujete?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.