|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nič ne bo :(
17.4.2005 23:32:38   
tasja23
Alo punce!
Zadnjič sem vas spraševala o prvih znakih nosečnosti, saj testa še nisem naredila, znakov pa tudi nisem imela ravno pravih, vsaj zdelo se mi je tako.
No danes pa javljam, da sem dobila M in sledil je kratek šok, potem pa :((,...
Saj ne vem zakaj, prej se nama z možem sploh ni tako mudilo, sva rekla, da bova začela kak mesec po poroki, potem pa je bil še vedno kakšen razlog, da sva en mesec podaljšala...
sedaj sem pa vsa razočarana, ker nama že prvi mesec ni ratalo!!! A je to normalno?! Ne vem zakaj sem bila tako prepričana, da bo šlo kar v prvo?! :zmeden:
Sedaj imam že prebliske, da bova večno poizkušala, me je pa strah, saj se bom v začetku drugega leta že 30 :(
Ta mesec se mi je zdel tako dolg, kot da čakam božič,... morda pa sem bila preveč z mislimi že pri :angel:
NO ja, se bo treba sprijaznit in še naprej veliko :sloncek: (vsaj nekaj dobrega) - ;)

Povejte punce, v katerem poskusu je vam ratalo, če ste načrtovale....

Hvala in vsem :nosecka: eno:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
18.4.2005 6:27:52   
TIMMI
Ne bodi žalostna,saj nekateri pravijo,da če ti v prvo uspe je kot da bi dobila na loteriji glavni dobitek.
Imam tri otroke pri prvem nama je ratalo drugič (tudi sama sem bila prvi mesec žalostna),potem pa dvakrat kar prvič.
Želim ti,da bi naslednji mesec zagledala:roza::modri:
lp

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2005 7:22:32   
petraCBU
Nič se ne sekiraj! Redko rata v prvem poskusu. Tudi zaradi let se ne sekiraj (saj sploh niso nobena leta!), jaz sem prvič noseča, pa bom čez 3 mesece že 32 let stara. Kaj pa pol!?

Hmmm, takole bom rekla: z bivšim sva se "mučila" več let za nosečnost, pa ni bilo uspeha, potem sva se razšla..., s "ta novim" pa nisva skupaj še niti eno leto, pa sem že pol leta noseča :)- ,sploh nisva (še) načrtovala! Moram rečt, da je zadeva res odvisna od sproščenosti - veliko bolj kot od štetja plodnih dni!

Veliko uspeha!
P.

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2005 7:57:53   
Rozalija
Midva sva pa čisto šokirana ker nama je že dvakrat ratalo v prvo. Sva se pa psihično čisto pripravila, da tam enkrat v pol leta bo že ratalo, da prej je itak brezveze razmišljat o kakšnem uspehu, da bo že. Pa še nekaj parov poznava, ki so v postopkih, ker ne morejo imeti otrok.... tako da sva bila čisto v tem, da prvič nikomur ne rata. Tako da sva šla v to čisto neobremenjeno... pa naju je teorija obakrat presenetila.

Po moje je ključ to da se ne sekiraš in si čimbolj sproščen. Tako da kaj pol če boš drugo leto 30... jaz sem imela tudi toliko ko sem prvič rodila.

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2005 8:01:43   
hugolina
Čim manj misli na vse skupaj in uživaj v :sloncek:
Jih poznam cel kup k so zavestno hotle zanosit pa ni šlo. Ena je bila že na tem da gre na umetno oploditev. In takrat ko je vse izklopla (pač se je vdala v usodo)glej ga zlomka: zanosila čisto po naravni poti.
Na tvojem mestu bi poskusila odklopit (vem, še predobro da je to zelo težko), ampak poskusi kolikor se le da. Mogoče boš naslednji mesec doživela presenečenje....
Veliko sreče ti želim :rozica:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2005 8:19:06   
Spicy Black
Ojla! Nič :((...Vem, da ni fajn saj sem tudi sama vsak mesec :(( ...Dve leti sem bila brez KT in zaščite pa nič, štetje dnevov itd. -pa ni ratalo. Pol sva šla pa že na spermiogram in glej ravno v tistem času je ratalo. Ko sem šla k G po izvide spermiograma sva morala govoriti o moji nosečnosti :bravo:. Videti je, da sem se takrat malce sprostila in je uspelo. Pomagala sem si tudi s koledarjem za računanje plodnih dnevov, ki ga najdeš na RR Nosečnost. Držim pesti, da vama čimprej uspe :bravo:

Lp

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2005 8:23:59   
bambi
No, delati paniko že po prvem neuspelem poskusu je res brezveze.... Veš, večini rata v 6 mesecih, nekaterim takoj, drugim spet po 1 letu..... To je žal kot loterija. Meni je npr. prvič ratalo takoj, sedaj v drugo pa sva se "matrala" kar 14. mesecev..... Priznam da se mi je že mešalo, včasih sem bila čisto na tleh, po vsaki M sem potrebovala par dni, da sem prišla k sebi..... Delala sem celo ovulacijske teste in januarja, ko mi ni pokazalo O in sem bila prepričana, da nič ne bo, sem zagledala :modri:.

Najbolje je, da si zadaš cilj, da vama rata letos, ker boš potem manj obremenjena, kot pa da pričakuješ :modri: takoj ta mesec......

Želim ti čimprej 9nebesa

LP Bambi

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2005 8:53:40   
lelaval

Nama je že tretjič ratalo v prvem. Seveda v času ovulacije, pa (vsaj jaz) sploh nisem mislila, da bo zares uspelo.

NE SEKIRAJ SE IN OBREMENJUJ S TEM, pa boš videla, da boš kar naenkrat presrečna :nosecka:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2005 9:16:06   
Sugy
verjemi mi, da ima psiha velik učinek! zato si raje reci, da hočeš zanosit nekje v tem letu, se sprosti in ne razmišljaj o plodnih dnevih.

Nama je ratalo v 2.poskusu, ko sem po prvem ugotovila, da pa ni tako enostavno zanosit in nehala štet dneve. Tudi zdaj ko gledam nazaj, sploh nisem zanosila takrat ko bi "mogla" imet ovulacijo...

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2005 9:18:58   
Gina
Jaz sem 3x zanosila takoj. Ampak to ni recept. Večini uspe v par mesecih do enega leta. Držim pesti, da bi tudi tebi čim prej.

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2005 9:25:06   
miševi
Zdravo!

Nič se sekirat.... Prvič sva poskušala več kot pol leta in sva bila oba že živčni razvalini. Potem, ko sva pa rekla, kar bo pa bo in nehala načrtno točno takrat in zato :sloncek:, je bilo pa še isti mesec. V ta drugo je pa ratalo prvič, ker imava že enega :duda: in sva šla pač na to, če bo bo, če ne pa ne.
Jaz tudi mislim, da je psiha ogromnega pomena. Poznam tudi par, ki je prvega otroka posvojil, potem pa dobil svojega, ko so odpadle vse "črne " misli.

Srečno.:rozica:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
18.4.2005 9:53:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tasja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2005 10:09:05   
SašaR
Po mojem jih he zelo malo, ki jim rata v prvo!:zmeden2:
Tudi jaz upam da bo čimprej ratalo, delava na tem pa že par mesecev!
Saj bo, vendar res verjetno ne smeš preveč misliti na to, in potem pride samo od sebe!

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.4.2005 11:19:21   
Margareta
Zivjo,
Jaz sem tudi pricakovala, da bom kar v prve zanosila, pa je bilo treba pocakati 4. mesece, ampak, da ti povem, ko sva se odlocila za otroka, sem jaz vsak mesec racunala te plodne dneve, pa tega mojega mozka preganjala po vseh vogalih, da je opravil svoje :sloncek:, nekajkrat je moral celo ustaviti, da sva se sla pobozat v grmovje. Ampak ni nic ratalo. Na morju sva pa :sloncek:vsak dan, po ene dvakrat. Potem sem pa videla, da to nikamor ne pelje in prekinila z vsem nastetim. No tisti mesec sem pa potem zanosila, ceprav sploh nisva bila ne vem koliko aktivna. Tako, da kot so rekle punce - samo sprosti se in uzivaj :sloncek:

Lp

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.4.2005 12:25:17   
puncica
Joj tasja, nič ne sekirat, seveda veliko puncam prvi mesec ne rata, sej to je čist normalno:)- nama je ratal v 4 mescu poskusov:bravo::bravo: Če pa si tako žalostna pa pejt mal na forum Zanositev in ovulacija tam te bodo punce ful potolažile.

Upam in držim pesti da bo čim prej:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?