|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nič mi ni
4.8.2006 18:18:31   
lencica
ojla!
sem 9tuser posted image  pa mi nič ni. Ni mi slabo, ne bruham, dobro se počutim, jem vse, skratka kot da nebi bila noseča. Moj pravi samo to da sem zdej mal bolj sitna, ali pa spim!!! Pri g sem bila v 5 tednu, drugi teden pa imam NS. Me je kar malo strah, da ni kaj narobe. Bi bila zeloooo user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nič mi ni
4.8.2006 18:26:51   
sašaš
Vesela bodi, da je tako! user posted image  Meni celo nosečnost "ni bilo nič" - kaj češ lepšega!? user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2006 18:44:11   
eva1
Meni v prvi nosečnosti tudi ni bilo nič-ni mi bilo slabo, nisem bruhala in sem imela iste pomisleke kot ti-pa je bilo vse ok...sedaj v drugo pa je bilo vse drugače in bi dala vse da bi bilo tako kot prvič! Srečna bodi!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2006 20:15:50   
DOLAR
Tudi jaz v prvi nosečnosti nisem imela nobenih težav.V drugi pa katastrofa.Bruhanje,kislina in cel kup težav.To je trajalo približno 4 mesece.Potem pa so se začele neznosne bolečine v spodnjem deli trebuha,krči po stegnih...Joj se raje ne spominjam.Res si lahko srečna da ti ni nič.
Srečno nosečnost!user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2006 20:43:22   
KIRA
nič ni narobe. user posted image user posted image user posted image si pač srečka nosečka. v !. nosečnosti sem jaz imela krvvitve in pa vročino, po tistem pa nič več. pa tudi v drugi ne. nobenih simptomov. če tamala ne bi brcala, še vedela ne bi da sem noseča. vesela bodi.user posted image
moja sestra recimo, je pa bruhala 3 mesece ko vidra. bogica. nič ji ni blo fajn.user posted image

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2006 21:08:32   
BLAŽIKA
Tudi meni ni bilo v celi nosečnosti res nič. Le na koncu ko sem bila že čez rok sem postala malo sitna ker sem čakala,čakala,čakala,čakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do 12 dne čez rok.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2006 21:38:21   
Bonnie_RR
Vesela bodi, da nimaš nobenih problemov in mirno uživaj v nosečnosti!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2006 22:00:29   
Naja30
Vesela bodi, lahko pa da še pride! Meni je bilo od začetka "vse" kar hočeš! user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2006 22:08:14   
puncica
Uživaj pa ne se sekirat.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
4.8.2006 23:30:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lencica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.8.2006 9:17:17   
mojcapr
Ja pač imaš veliko srečo. Meni je obakrat bilo grozno slabo in zgaga je pekla kot user posted image . donat je bil moj spremljevalec povsod.
Uživaj v  lepi nosečnosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.8.2006 16:25:48   
x_srečka_x
Imaš  pa res srečo user posted image  Ti kar lepo uživaj  v nosečnosti saj je vse v redu user posted image

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2006 17:40:37   
Anonimen
ja, tako kot punce parvijo, res imas sreco. jaz sem med temi vrocinami kar norela od slabosti-me je ze zbujala zjutraj. pol pa se v sluzbo hodila... bljakkk user posted image sedaj je ok kar se pocutja tice, samo psiha malo dela, ker ne vem kaj je s tem mojim izcedkom. user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.8.2006 18:11:45   
_andreja_
meni ni blo in mi še vedno ni nič.... bi raje videla da bi vruhala na začetku, ker ko sm zanosila sploh vedela nisem 3 mesece, menstruacije nikoli nisem imela redne, in tudi pozorna nisem bila, in mi je full žal za tiste 3 mesece ker nisem vedela in sem dvigovala full težke stvari tud po tono na dan, hkrati sem pa srečna da ni blo nič narobe,.... tko da se ne sekiraj in bodi vesela da sploh veš , sej pomoje sem ena izmet redkih "budal" ki ne poznajo svojega telesa samo kaj čem.... in še zdaj v bistvu če nebi vedela če nebi blo trebuha sploh nebi vedela

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kam letos na dopust?

Na morje. (65%)

V planine. (4%)

Potovanje po celini. (3%)

Križarjenje z barko/ladjo. (2%)

V toplice. (6%)

Doma bom. (20%)

Število vseh glasov: 10389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!