|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neznan odgovor
15.7.2007 21:34:04   
/dudica/
Živijo!
Mene pa zanima,kakšna mora biti normalna sluz ? Jaz sedaj že nekaj dni opažam,da je skorajda ni,pred tem pa je bila redna .

toliko želja,a le redke se izpolnijo.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neznan odgovor
16.7.2007 11:10:35   
MARTINŠČICA
Morda pa ta mesec ne boš imela ovulacije.

200% MAMI

(odgovor članu /dudica/)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2007 13:37:01   
Zofy
Sluz naj bi bila prozorna in vlecljiva - kot jajčni beljak. Je pa ni vedno oz. se je ne opazi vedno. JAz sem jo v tem ciklusu opazila kake 4 dni pred O, pol pa nič več, pa je rekla G, da je sluz prava in da bo O kmalu...
Mislim, da se metodi opazovanja sluzi reče Billingsova metoda. Lahko malo posurfaš po netu pa celo kakšno sliko najdeš, da si boš lažje predstavljala.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2007 11:15:34   
portugalka
Če sluzi ni, to pomeni, da ni ovulacije?
Je možna ovulacija brez sluzi? in brez bazalne temperature? ali ne...

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2007 13:24:11   
Zofy
Sluz in bazalna temperatura (BT) nista za vse pravi indikator ovulacije. LAhko je oboje "by the book", pa ovulacije ni. Zame je npr. BT graf čisto neuporaben, saj se moja BT ne obnaša tako kot je v knjigah. Ovulacijo pa menda imam, saj je ginekologinja vidla, da folikli zorijo z UZ. Isto je s sluzjo. Kadar imava ful pogosto odnose sluzi sploh ne opazim, saj se vse spere...user posted image user posted image Če pa jih nimava, pa je lepo vidna. Zato mi je G za opazovanje sluzi priporočala odnose na 2 dni.
V glavnem, ne obreenjuj se s tem, ker BT in sluz še nič ne pomenita. Lepo telovadita vsak drugi dan, če pa po 1 letu ne rata, se oglasita pri G, da se bodo začeli ugotavljati razlogi za neuspeh. Pa srečno in da bo čim prej user posted image user posted image !!

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2007 23:26:58   
/dudica/
ampak sedaj je že zaključek ovulacije,ker se bližajo dneevi ko bi mogla teto dobit. Pa vendar vsak mesec sem imela neprestano sluz. Sedaj pa že nekaj dni nič. Je kaj narobe?Ali je imela katera podobne izkušnje ?

toliko želja,a le redke se izpolnijo.....

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2007 23:12:20   
upajoča
Lep pozdrav veliko ti bo pomagalo če si kupiš v lekarni ovul test ki je zanesljiv in ti pokaže kdaj imaš ovulacijo,je sicer malo dražji ampak če hočeš vedeti pač nekaj reskiraš,dobiš pa tudi malo cenejše v dm .lp upajoča

(odgovor članu /dudica/)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?