|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nezaželjen obisk
15.11.2004 12:51:55   
Teya
res nevem, a ta teta pehta :hudicek: res nima nobenih manir....??!!!:zmeden: jst sama nikoli nebi šla na obisk k nekomu, ki vem, da si tega ne želi :(...ona pa kr pogumno, z dvignjeno glavo prikoraka povsem brez slabe vesti in se vseli kar za slab teden, čeprav je nihče ni povabil in ji je bilo že tolikokrat lepo in v jezi povedano, da je povsem nezaželjena v naši hiši....madonca je karakter! ;) nič...ne ostane nam drugega, kot da jo spet pogostimo...
povejte mi, srečkice....kako, za boga, ste ji dopovedale, da naj ne hodi v vašo bljižino??
ok...malce heca na ta turoben dan.....
vsem, ki vas ta mesec še ni obiskala....pa želim, da nebi uspela odklenit vrat v vaš dom (montirajte dodatne ključavnice!;))
pozdravček vsem od mene in moje hinavske gostje....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nezaželjen obisk
15.11.2004 12:54:41   
martita
Madonca, Teya, mislim, da je edino kar ti preostane, da se poslužiš čim bolj okrutnih metod, s katerimi se boš kot gostiteljica pokazala v slabi luči....mogoče jo bo pa to pregnalo!!
Srečno,
Martita :muca:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nezaželjen obisk
15.11.2004 12:58:38   
Natka1
Moram reči Teya, da sem se pošteno nasmehnila tvoji pripovedi. Nasveti tistih RR-ovk, ki jim je uspelo odgnati gospo :hudicek: bi pa tudi meni prav prišli, saj M ne pričakujem ravno konec tega meseca.

Se pa strinjam s teboj, da je tale gospa silno neolikana in ponavadi hodi na obisk tja, kamor ni zaželjena. Večkrat pa pozabi obiskali tiste, ki si njenega obiska še kako želijo. Ampak takšne so naše usode in življenja.

Jaz upam, da si dala neprijazni obiskovalki danes malo misliti in, da bo drugič krepko premislila, ko se bo odločila priti k tebi.

Lep dan ti želim in tudi vsem drugim RR-ovkam.

Bodite vesele, nasmejane in srečne. :love::love::bravo::bravo:;);):)-:)-:)-

Natka

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nezaželjen obisk
15.11.2004 13:13:50   
Teya
hehehe, martita, dobra ideja.....jst kr ne morm s svoje kože in vestno špilam dobro gostiteljico, pa si mi dala mislt....le zakaj bi pol ne pršla mal naokrog???....ko ji je pa tko lepo tle pr ns....ufa....zej jo pa čaka lekcija....:bravo:...bo že vidla, ta stara gospa......
natka, ti pa če poznaš kakšno revco, ki bi si obiska želela, kr pogumno z informacijo naprej....rade volje ji preusmerim pot do zaželjene destinacije....bom pa nrdila vse mogoče, še preden ji povem, kar ji gre, da po poti ne zavija do tvojih vrat!
srečno....:)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nezaželjen obisk
15.11.2004 21:05:14   
PeterPan
:hudicek:
Grdoba grda, kako si dovoli biti tako vsiljiva in se povabit kar sama?!
:sloncek:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nezaželjen obisk
15.11.2004 21:39:04   
urši77
Ja izgleda da nas je več takih ki imamo te skrajno zoprne in tečne tetke :hudicek:, ki so s krvavca doma.Sploh jih ne razumem da se ne naveličajo iz meseca v mesec težit in prinašat nezadovoljstvo v te naše male pikicželjne domeke.Sram jih je lahko!!! In nič ne bi bilo narobe, če bi se za kako leto izognile nam in mogoče za spremembo težile še kje drugje!

Tako, zdaj pa naj grejo in nas res pustijo na miru!Me bi pač rade že zibale:duda:

LP in za vsako eno :rozica:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?