|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nevestin govor
17.7.2008 19:01:47   
dvojček
Pozdravljeni!

Potrebujem vašo pomoč. A ima mogoče katera osnutek nevestinega govora na poroki in mi ga je pripravljena poslati.

Za pomoč se vam že v naprej zahvaljujem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nevestin govor
17.7.2008 19:44:56   
Skratek46
Joj a nevesta mora imeti govor?user posted image Ma kdo točno mora imet govor? Mene še to zanima. 

(odgovor članu dvojček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2008 19:51:24   
*alja*
Pri nas imajo govor priče, nevesta neuser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2008 19:52:59   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image

a ve punce svojo poroko planirate tako, kot si same želite?

al samo nekej slišite v zvezi s poroko in je potem ta stvar potrebna tudi na vaši porokiuser posted image user posted image user posted image

Če hočeš govor, ga imej. Kar želiš v njem povedati, veš sama.

Če želiš, da ga poveš samo ti, ga povej samo ti, če ne pa še reč kakemu svatu pa muskonterju pa lastniku gostilne. Kar si pač želiš- sej je tvoj dan!

Sproščeno, punce, dejte mal dihat! Če ne, vam bo žal, ker ne boste uživale ampak samo mislile na stvari, ki jih morte še narest do jutra... To pa itak še prekmalu pride...

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 17.7.2008 19:56:27 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2008 20:23:38   
anabanana
Aaaaa govoruser posted image  Jaz ne bom imela govora. A neveste imajo ponovadi govor? Prvič čujem.

Jaz srčno upam, da na moji poroki nihče ne bo imel govora, še posebej ne kakega pijanskegauser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2008 20:30:22   
total
Jaz sem bila na eni poroki,ko je emla nevesta govor in je bilo ful lepo....vse se je lepo zahvalila,posebaj staršem in sestri in na vse kaj so ji dali in pomagali...na koncu pa je šopek podarila svoji sestri še neporočeni in ga ni metala,bla je ful šokirana in res lepo je to izpadlo...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2008 20:36:29   
angel_rebelde
Moja svakinja je imela govor... Zahvalila se je staršema in sestri za vso podporo, in par stvari naštela, češ kako sedaj razume, da so vse delali v njo dobro, ko so bili strogi pa to... Bratec pa se je zahvalil vsem članom družine... najbolj pa očetu, da ga popeljal v nogometne vode user posted image user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2008 20:59:12   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: total

Jaz sem bila na eni poroki,ko je emla nevesta govor in je bilo ful lepo....vse se je lepo zahvalila,posebaj staršem in sestri in na vse kaj so ji dali in pomagali...

Tudi jaz sem to doživela.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2008 21:01:04   
Pikabu
Jaz tudi ne vem, kdaj in kje naj bi bil ta nevestin govor. Midva sva imela ob koncu cerkvene poroke zahvale, ampak sva jih brala skupaj, izmenjaje. Sem bila pa na porokah, kjer so neveste same to brale, ker ženini niso hoteli.  Drugače pa res vedno lepo to izpade. 

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2008 7:22:30   
NATAŠI
no midva bova naredila tako da pred predstavitvijo svatov se bo vsak lepo zahvalil svojim staršem, bratu ... in jaz bom tudi takrat dala presenečenje mojemu možu ... šopka pa tudi ne bom metala ampak ga bom dala moji sestrični (najverjetneje)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.7.2008 23:03:35   
anabanana
Kako izgleda predstavitev svatov?

krepat ma ne molat

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2008 7:04:46   
NATAŠI
tako da poveš kdo je kdo user posted image ... npr, to je pa moja teta ****, moj bratranec **** ...

Neposredna povezava do sporočila: 12
21.7.2008 9:01:36   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Kako izgleda predstavitev svatov?

Pazi da ne bo predolgo trajalo, midva sva nameravala to tko na hitro opravit, potem pa se je muskontar neki vmešavu pa z vsakim še kako reku, ampak sva ga potem hiter skenslala, pa lepo nadaljevala po najino, poveš kdo je kdo, pa če imaš še za koga kako posebnost jo omeniš, tko da je malo zabavno, jaz sem na primer kot zadnjo predstavila eno starejšo sorodnico, k zna eno zabavno pesmico, ki je mojmu zelooo všeč (govori pa o fantu k se je hodil k dekleti na peč gretuser posted image ) in sem jo potem še prosila naj mu jo zapojeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
21.7.2008 11:26:38   
Anja24
jst sem se pa po polesu samo na kratko vsem zahvalila...da so prišli in nama s tem polepšali najin dan, za vse izrečene lepe besede, čestitke in želje ter seveda za darila...na koncu pa sem še vsem zaželela, da bi se res zabavali do jutra...in to je blo to...tolk da je nekaj, da e vsem skupaj zahvališ

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.7.2008 22:08:56   
lilija*
Jaz sem imela po končani maši v cerkvi kratek govor - zahvala staršem, prijateljem... In to zato, ker sem si sama tako zamislila, nihče mi ni rekel, da je to navada....

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?