Mina1
|
Ekola, cepljenje pri 4. mesecih je za nami, ampak: piškotek je bil komaj cepljen, ker v enem mesecu ni pridobil NIČ na teži:((. Ima 6300 kg, le dolg je zelo, torej 65,5 cm (rojen 3390 in 53 cm). Sem že pisala o tem, da imamo težave s hranjenjem (smo na Comformilu) in da z veliko težavo popapca (le)4 obroke dnevno po 160 ml, pojesti bi moral 6 obrokov. Tudi ponoči ne je. Sem rekla, da spije veliko Hippovega čaja, pa pravi, da to ne šteje:( Pediatrinja je rekla, da je tudi slabokrven:(, torej smo šli še na odvzem krvi in bilo je grozno, ker ga je tako dolgo matrala (3 male epruvetke), na koncu je od šoka in joka atiju v rokah kar obležal:(( in zdej spančka od takrat... Jutri torej kličem za izvid, da potem dobi nek sirup, da vzpodbudi apetit in tako. Pa čez 1 teden gremo spet na vaganje in na alergo test, da vidijo, kaj mu ne prija oz. kaj bi bilo narobe. Pediatrinja pravi, da bo treba jest, ja kako za vraga naj mu na silo dajem. Sem kupila sadje (banana, jabolko), da bi mu dodajala, pa te Hippove kašice za probo, pa od Milupe Riževo žitno kašico, ampak...do sedaj je pojedel 3 male žličkice spasirane banane. Korenček je izpljunil:( Hočem povedati le to, da sem zaskrbljena in da mi ni vseeno. Bratec (3-letnik) pa je takšen jedec, da ga komaj nahranimo. Vem da eni pojedo več, drugi malo, ampak tole je pa čudno. Pa je drugače piškotek dobrovoljček, kdar ni krčkov, napenjanja in hrane... pa-pa Mina1
|